Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Juliol del 2024

El PSOE reclama l'obertura immediata de la piscina de Parc Vedat

El principal partit de l'oposició ha rebut nombroses queixes de famílies torrentines afectades pel qual ells qualifiquen d'"injustificable retard" en l'obertura de la piscina i la falta de comunicació municipal

El Partit Socialista ha reclamat l'obertura immediata de la piscina de Parc Central que continua tancada per "problemes tècnics". El principal partit de l'oposició ha rebut nombroses queixes de famílies torrentines afectades pel qual ells qualifiquen d'"injustificable retard" en l'obertura de la piscina i la falta de comunicació municipal.
A això se suma la falta d'informació proporcionada per l'Ajuntament, que no ha comunicat la no obertura a través de cap xarxa social oficial, per la qual cosa un gran nombre de famílies s'ha trobat amb "la sorpresa" d'una instal·lació tancada amb un cadenat i un cartell.



"La situació és encara més greu, atés que no hi ha cap representant de l'Ajuntament ni de l'equip de govern present a la porta de la piscina per a oferir explicacions als ciutadans", diu el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos. A més, la línia d'autobús que presta servei a la piscina està operant amb normalitat i amb el cartell visible, contribuint a la confusió i frustració dels usuaris i usuàries.



L'equip de govern de PP-Vox, liderat per Amparo Folgado, ha incomplit la seua promesa d'obrir el parc aquàtic El Vedat hui, 2 de juliol. Aquesta situació col·loca a Torrent en una posició insòlita, sent l'única localitat de la comarca -i quasi de tot el país- la piscina d'estiu del qual encara roman tancada. Cal recordar que l'any passat, la piscina va obrir el cap de setmana del 20 de juny, coincidint amb la finalitat del curs escolar.



D'aquesta manera, l'obertura del parc aquàtic El Vedat es retardarà novament, amb la nova data prevista per al dimecres 10 de juliol. Aquest retard es produeix enmig d'un estiu que ja està registrant altes temperatures, afectant negativament els ciutadans i ciutadanes que busquen alleujament i esplai en les instal·lacions de la piscina.



"Durant els últims dies, diversos veïns ens han expressat la seua incredulitat i molèstia davant la promesa de l'alcaldessa de construir una nova piscina mentre manté tancada la que ja tenim i que no podem gaudir els torrentins i torrentines, una situació que resulta incomprensible i preocupant i que només es pot explicar, com venim denunciant, per la mala relació de PP i Vox en el govern, que afecta la gestió de la ciutat i que repercuteix de manera directa en una mala qualitat dels serveis que estan patint tots els torrentins i torrentines", manifesta Andrés Campos.



El PSOE de Torrent exigeix al govern local de PP-Vox explicacions immediates i accions contundents per a resoldre aquesta situació, així com una millor comunicació amb la ciutadania per a evitar la repetició d'aquests inconvenients en el futur. Les famílies torrentines mereixen gaudir de les instal·lacions públiques en condicions òptimes i en els temps promesos, especialment en plena temporada estival, per la qual cosa per a l'any vinent demanem que s'avance l'obertura de Parc Vedat coincidint amb la finalitat de curs escolar com els socialistes ja vam fer l'any passat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.75.165

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.