Dijous, 04 de Juliol del 2024

Actualitzada Dijous, 04 de Juliol del 2024 a les 11:21:21 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Juliol del 2024
EDUCACIÓ

Un col·legi de Torrent entre els més demandats de la província de València en el pròxim curs

Segons la conselleria d'Educació, el 96,44% de l'alumnat de 3 anys d'Infantil ha aconseguit plaça en el centre educatiu sol·licitat en primera o segona opció

El col·legi Pléyade de Torrent es troba entre els col·legis més demandats de la província de València, concretament en el lloc nou dels deu centres educatius més demandats. A més segons la conselleria d'Educació, el 96,44% de l'alumnat de 3 anys d'Infantil ha aconseguit plaça en el centre educatiu sol·licitat en primera o segona opció.



En total són 28.713 els xiquets i xiquetes que començaran etapa escolar en 1r d'Infantil en el curs 24/25, als quals se sumaran els 6.639 alumnes que aquest curs ja han començat en aules de 2 anys i passen automàticament a les classes de 3 anys. Per províncies, a València són 15.092 alumnes nous, als quals se sumen 2.725 que passen directament d'aules de 2 anys.



Enguany el procés d'admissió ha tingut la novetat del districte únic gràcies al qual els pares i mares han tingut llibertat per a sol·licitar el centre educatiu que volen per als seus fills amb independència del seu lloc de residència. A més, s'ha donat prioritat a les rendes més baixes, que dobleguen la puntuació, i a les persones vulnerables que reben la renda valenciana d'inclusió, entre altres mesures.



Al·legacions i matrícula
Després de la publicació de les llistes provisionals, les famílies podran presentar al·legacions de l'1 al 3 de juliol tant per a Infantil com Primària. El pròxim 15 de juliol es podrà consultar les llistes definitives. D'aquesta manera, les famílies hauran de realitzar la matrícula telemàtica en adminova.gva.es del 15 al 19 de juliol, mentre que qui desitge fer-ho de manera presencial ho farà del 15 al 23 de juliol.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.108.13

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.