Diumenge, 07 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Juliol del 2024

La piscina Parc Vedat ajorna la seua obertura per problemes tècnics

La instal·lació, que estava previst que obrira les portes aquest dimarts, preveu estar en funcionament el dia 10 de juliol

La Regidoria d'Esports d ha informat que, a causa de problemes tècnics, la Piscina Parc Vedat, que tenia previst obrir les portes aquest dimarts 2 de juliol, patirà un retard en la seua obertura i no el farà fins al pròxim dia 10. Des de la regidoria d'Esports en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, s'ha posat en marxa un dispositiu especial per a agilitzar al màxim les gestions oportunes i es preveu que la instal·lació estiga en funcionament el dia 10 d'aquest mateix mes.



Tal com ha explicat el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, "som conscients que aquest retard pot suposar un contratemps per als usuaris de la piscina, i per això volem, d'una banda, demanar-los disculpes per les molèsties que els hem ocasionat i, per un altre, agrair-los la seua paciència i comprensió". Així mateix, ha assenyalat que "s'estan agilitzant tots els processos perquè la piscina estiga en funcionament al més prompte possible".



L'Ajuntament de Torrent està treballant per a minimitzar l'impacte d'aquest retard i recorda als usuaris i usuàries de la Piscina Parc Vedat, que poden seguir tota la informació relativa a la seua obertura a través de la pàgina web de www.fdmtorrent.com i de les seues xarxes socials.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.53.164

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.