Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Juliol del 2024
MÚSICA

Juanjo Pérez li canta a 'Un amor per a tota la vida' en el nou avançament del seu pròxim disc

El cantautor torrentí transita per paisatges mitològics en aquesta Oda a la vida; single i videoclip ens avancen el que serà el seu futur treball

El nou single, 'Un amor per a tota la vida', "naix d'un moment vital, passar del 39 al 40. Creuar eixa barrera et canvia. Les reflexions t'assalten sense avisar. I la Mitologia grega és el vehicle" comenta el cantautor. En aquesta nova cançó enumera les seues pors, certeses i incerteses. No voler perdre al xiquet que porta dins. Retindre eixes belles albes que un dia se'n van anar. També parla de la vida i la mort. Del temor a la marxa d'eixes persones estimades. Però al final l'amor sempre gana. És refugi, llar i bàlsam.



'Un amor per a tota la vida', com explica el músic, "és un passeig tranquil, en el qual meditar i respirar aire pur". En la seua gravació han intervingut Juanjo Pérez: Guitarra i veu. Andrés Tejedor: Bateria i percussions. David Rodríguez: Piano. Hugo Iglesias: Baix. José Antonio Gallardo: Clarinet. Jorge Peiró: Guitarronet. Javier Sanchis: Harmònica. Gravat, barrejat i masteritzat en Estudi 8. Juntament amb el single, el cantautor ha estrenat també el seu videoclip en el seu canal de Youtube. T'animem a veure-ho.



Músics per la salut
Juanjo Pérez en la seua faceta solidària forma part de la Fundació Músics per la Salut, l'objectiu de la qual és acompanyar i fer costat a persones relacionant música i salut. Aquest projecte liderat per Guillermo Giner aporta calidesa als hospitals i fa costat a les persones durant una de les experiències més difícils.



Des de 2015, la Fundació Músics per la Salut aporta moments de música, felicitat i benestar a pacients, residents, acompanyants i personal en 44 hospitals, 118 centres sociosanitaris i d'atenció a col·lectius desfavorits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.11.188

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.