Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Juny del 2024
EDUCACIÓ

Arranquen els Campus d'Estiu municipals

Aquesta activitat es prolongarà fins al 26 de juliol amb excursions, activitats lúdiques i educatives, que permeten la conciliació familiar i laboral

El passat 25 de juny començaren els Campus d'Estiu de l'Ajuntament de Torrent en els centres educatius de Sant Pasqual i El Molí, i al Campus d'Estiu d'Educació Especial en el CEE-CR L'Encarnació. Aquests programes, que es prolongaran fins al pròxim 26 de juliol, tenen com a objectiu principal la conciliació familiar durant el període estival i oferir als més xicotets un espai on gaudir d'activitats educatives i lúdiques. En el CEIP Sant Pasqual s'han inscrit un total de 189 xiquets i xiquetes, mentre que en el CEIP El Molí la xifra ascendeix a 85. En el cas de L'Encarnació, es beneficien del programa un total de 22 alumnes.



Durant tot el mes de juliol, els participants en els Campus podran gaudir d'una àmplia varietat d'activitats, entre les quals destaquen excursions al Museu Comarcal de l'Horta Sud de Torrent, al Parc Central de Paterna o al Parc de la Canaleta a Mislata. A més, cada dia es desenvoluparà una programació específica amb tallers i jocs sobre diferents temàtiques com el medi ambient, el teatre, la cura dels animals i la naturalesa, l'astronomia, la prehistòria i l'art.



Des del departament d'Educació s'ha destacat el gran acolliment que han tingut els Campus d'Estiu en aquesta edició, mostra el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la conciliació familiar i amb oferir als xiquets i xiquetes una alternativa d'oci educatiu durant les vacances estivals.



Els Campus d'Estiu de l'Ajuntament de Torrent estan dirigits a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys i disposen d'un equip de monitors qualificats i experimentats que s'encarreguen de dinamitzar les activitats i garantir la seguretat i el benestar dels participants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.173.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.