Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Juny del 2024

El contracte del servei de premsa de l'Ajuntament enfronta a VOX i PP

Segons el Partit Socialista s'ha dut a terme un procés de contractació "térbol" i denúncia que aquestes desavinences afecten els torrentins i torrentines

El contracte del servei de premsa municipal ha enfrontat a VOX i PP en la Junta de Govern Municipal. Segons el Partit Socialista s'ha dut a terme un procés de contractació "térbol" i denúncia que les desavinences entre PP i Vox en la gestió de la ciutat afecten els torrentins i torrentines.



Aquest desacord va tornar a quedar patent en la Junta de Govern Local del passat 17 de juny, quant el portaveu de Vox, Guillermo Alonso del Real. va mostrar la seua disconformitat i va votar en contra del procés d'adjudicació del servei d'assistència tècnica en matèria de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament.


Segons l'acta facilitada pel principal partit de l'oposició, Alonso del Real, com a membre de la Junta de Govern i present en la mesa de contractació, "va qüestionar la transparència del procés d'adjudicació". Entre els motius assenyalats, va destacar la filtració de l'informe de valoració de qüestions tècniques abans de l'adjudicació, realitzada a través de missatges de WhatsApp -un canal no oficial- buscant una aprovació amb un "Et val"?!!.



A més, va esmentar diferències de criteris per a valorar propostes molt similars i la repetició de currículums amb noms i cognoms en les dues propostes amb major puntuació, sent una d'elles l'adjudicatària. El portaveu de Vox va posar en dubte la legalitat del procés, afirmant que "les coses han de fer-se correctament i sense agafar dreceres no previstes legalment".


Així mateix, Alonso del Real va criticar el presumpte comportament d'un membre de l'equip d'Amparo Folgado, esmentant que "no vull que ningú torne a dedicar-se a anar a plens pulmons per l'ajuntament manifestant que dues persones de l'actual equip de premsa seran acomiadades per la meua culpa".



Aquestes diferències entre PP i Vox, segons els socialistes, "no són noves i es reflecteixen en la gestió del dia a dia de la ciutat, afectant negativament els torrentins i torrentines i que s'ha reflectit en actes històrics suspesos o ajornats o factures a proveïdors sense pagar durant mesos, entre altres perjudicis".



Andrés Campos, portaveu del Grup Municipal Socialista, mostra la preocupació del seu grup davant aquesta situació inadmissible: "Els socialistes de Torrent aprofundirem en aquest assumpte, com en altres punts, per a esbrinar què ha passat i esclarir els fets. Vigilarem amb lupa perquè no es produïsca cap il·legalitat en cap procés públic que afecte l'Ajuntament de Torrent".



El PSOE de Torrent ha volgut deixar clar "el seu compromís amb la transparència i la legalitat en tots els procediments municipals, i afirma que, "continuarà treballant per a garantir una gestió honesta i eficient en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.20.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.