Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Juny del 2024
CINEMA

La torrentina Elena Roldán seleccionada en la trobada Curt Creixent de Cinemajove

"Plenamar" parla de la pressió a la qual molts joves han de fer front en iniciar-se en el món laboral

El projecte «Plenamar» de la torrentina Elena Roldán ha sigut seleccionat al costat d'altres tres treballs dins de la mostra Curt Creixent, que forma part del Festival Internacional de Cinema de València i Cinemajove, organitzat per la Generalitat Valenciana, el *Institut València de Cultura i en col·laboració de l'Emergent Cinema Lab. En concret, en la desena edició de Curt Creixent, s'han seleccionat quatre projectes de curtmetratge per a realitzar un pitch (una presentació) que es durà a terme el pròxim 26 de juny en les sessions obertes de la seua programació.

Una selecció entre la qual es troba “Plenamar” de la torrentina Elena Roldán i el seu company Carlos Antolín, un curtmetratge en desenvolupament que han co-escrit i posteriorment volen dirigir. Després de llicenciar-se en el grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Politècnica de València, al campus de Gandia, Elena Roldán ha dut a terme diversos curtmetratges en l'àmbit acadèmic, tant en el departament de guió com en direcció. A més, és coceadora de la plataforma en línia ‘El teu cinema crític’, un mitjà on ha realitzat entrevistes a professionals del món audiovisual i ha participat en festivals com el propi Cine - majove de València i el Festival de Màlaga, entre altres.

 

Experiència pròpia Respecte al projecte ‘Plenamar’, es tracta d'un curtmetratge que parla de la pressió a la qual molts joves han de fer front en iniciar-se en el món laboral. Un retrat generacional que beu d'experiències dels propis creadors i que pretén traure a la llum tots eixos sentiments amb els quals molts estudiants han de bregar, i la importància de verbalitzar-los. “Haver sigut seleccionats per al Curt Creixent suposa el reconeixement d'aquest laboratori, així com l'oportunitat de connectar amb professionals de l'audiovisual. Per consegüent, això ens permetrà mostrar el projecte a diferents productores i poder aconseguir que ens acompanyen per a portar-ho a la pantalla gran”, expressa Elena Roldán.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.188.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.