Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Juny del 2024

La Cònsol General de Colòmbia visita Torrent

L'alcaldessa, Amparo Folgado, rep a la Cònsol General de Colòmbia a València, Gillian Maghmud i a un grup de veïns de Torrent de nacionalitat colombiana

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha rebut a l'Ajuntament de Torrent a la Cònsol General de Colòmbia a València, Gillian Maghmud, al costat d'un grup de colombians residents en la capital de l'Horta Sud. La trobada ha servit per a establir una línia de comunicació directa entre l'Ajuntament i la comunitat colombiana a Torrent, que supera les 1.500 persones. L'objectiu és acostar les institucions a aquest nombrós col·lectiu, de manera que puguen integrar-se millor a la ciutat de Torrent, la seua nova casa.



Durant la reunió, s'han abordat diversos temes d'interés per a la comunitat colombiana, com l'accés a l'educació, la sanitat, l'ocupació i l'habitatge. També s'ha parlat de la importància de la cultura i les tradicions colombianes, i de com poden ser un element enriquidor per a la ciutat de Torrent, així com la seua integració en la cultura espanyola, valenciana i torrentina.



Folgado ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la integració de tots els col·lectius que viuen a la ciutat. "Torrent és una ciutat diversa i multicultural, per això, volem que tots els veïns que venen a treballar i a enriquir la nostra ciutat, se senten benvinguts, acollits i integrats", ha afirmat.



La trobada ha servit per a establir les bases per a futures accions de col·laboració entre l'Ajuntament de Torrent i la comunitat colombiana, difusió de la cultura colombiana a Torrent i també, que aquests coneguen millor els serveis que ofereix el consistori torrentí a tots els ciutadans, en molts casos, desconeguts per a les persones que arriben a la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.129.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.