Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Juny del 2024
MEDIO AMBIENTE

Torrent convoca el Voluntariat Ambiental per a l'estiu 2024

Entre el 15 de juliol i l'11 d'agost, joves de 14 a 25 anys podran gaudir d'una oportunitat única en l'entorn natural de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i dins del programa Stop al Foc, convoca un any més el Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis per a aquest estiu 2024. Es tracta d'un programa dirigit a joves d'entre 14 i 25 anys que combina activitats formatives, lúdiques i d'oci, amb l'objectiu de formar als participants perquè puguen desenvolupar labors de vigilància i prevenció d'incendis en el municipi, alhora que gaudeixen de diferents activitats.



Els participants del Voluntariat rebran formació sobre la prevenció d'incendis forestals, autoprotecció i ús d'eines. A més, realitzaran rutes de vigilància pels paratges naturals de Torrent, participant en tallers i activitats d'educació ambiental i gaudiran d'activitats de temps lliure i d'oci al costat d'altres joves de la ciutat. Enguany es posarà l'accent en la importància de l'aigua com a recurs i moltes de les activitats giraran al voltant d'aquest element. Els joves participants podran aprendre molt de sobre la flora i la fauna autòctona de Torrent.



"El Voluntariat Ambiental és una oportunitat única per als joves d'implicar-se activament en la protecció del nostre entorn natural, a més de viure una experiència al costat d'altres joves compartint moments d'oci i diversió amb l'aprenentatge, una manera de conéixer millor i apreciar més la flora i la fauna de Torrent", afirma el regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo. El programa d'enguany començarà el 15 de juliol i fins a l'11 d'agost, sent les inscripcions per setmanes, emplenant la fitxa d'inscripció i enviant-la per correu electrònic a voluntariat@naturaycultura.com.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.68.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.