Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Juny del 2024
IGUALTAT

Continuen les activitats de la Casa de la Dona

La Casa de la Dona de Torrent continua desenvolupant el seu ampli programa d'activitats, durant aquest mes de juny

En aquesta ocasió, el passat 19 de juny, va organitzar una jornada d'inscripcions al Programa "Acredita", convocat per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació. Amb motiu de la imminent recepció de diverses dones del certificat oficial de professionalitat per la convalidació de la seua experiència professional en sectors com l'administració i gestió, comerç i màrqueting, hostaleria i turisme, arts gràfiques i serveis socioculturals, entre altres.



Aquest programa va destinat a les dones que han adquirit coneixements professionals desenvolupant una activitat professional i no posseeix cap titulació. Consisteix en un procediment pel qual la persona candidata adquireix una acreditació oficial de les seues competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, prèvia avaluació d'aquestes.



La regidora d'igualtat, Amparo Chust ha afirmat que "des de la Casa de la Dona animem a totes les dones que desitgen millorar la seua situació laboral a informar-se sobre el programa ACREDITA i aprofitar aquesta oportunitat per a obtindre un reconeixement oficial a les seues capacitats i experiència".



Més tallers
Després de la celebració en la Setmana de la Dona del taller "Estereotips de Bellesa" i "El significat del bon tracte" el mes d'abril, la Casa de la Dona de Torrent, ha organitzat el taller "resolució positiva de conflictes", destinat als nostres majors com a base fonamental en les relacions igualitàries, dins de la campanya de sensibilització per la igualtat entre dones i homes i de tolerància 0 a la violència de gènere. Es va celebrar en la Residència i Centre de dia de Persones Majors La Marxadella de Torrent.
 

La regidora Amparo Chust, s'ha reafirmat en "el fort i decidit compromís de l'Ajuntament de Torrent, amb la igualtat de gènere i la inserció laboral de les dones".
Neteja

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.93.175

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.