Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juny del 2024

Torrent nomena Esmeralda Torres com a "Membre Honorari de la Corporació"

El Ple es reuneix de manera extraordinària per a recordar a la regidora socialista morta aquesta setmana

L'Ajuntament de Torrent ha convocat un Ple Extraordinari, a proposta conjunta de tots els grups municipals, amb motiu de la defunció de la regidora Esmeralda Torres Guillén, del Grup Socialista. El Ple de Torrent, ha pres en consideració la proposta de l'Alcaldia de nomenar a Esmeralda Torres Guillén com a "Membre Honorari de la Corporació" de Torrent. Aquest reconeixement s'atorga en atenció a la seua dilatada labor en el municipi, que abasta més d'una dècada de dedicació en diferents delegacions i servei públic, i en atenció a les circumstàncies de la seua defunció.


L'Ajuntament de Torrent ha fet constar en acta la consternació i el dolor de tota la Corporació Municipal per la pèrdua d'una amiga i companya. Durant el Ple, els portaveus de cada grup polític municipal han expressat paraules de record i afecte cap a Esmeralda Torres, destacant el seu compromís amb el municipi, el seu lliurament i la seua passió per la política.


L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha assenyalat que "Esmeralda era una dona compromesa, amb valors, treballadora, sempre amb una paraula amable amb tots i pròxima als veïns i veïnes. La seua marxa deixa un buit enorme en aquesta Corporació i a la ciutat. És per això que hem volgut rendir-li aquest homenatge, nomenant-la Membre Honorari de la Corporació, com a mostra del nostre més profund respecte i admiració de tots". El Ple ha inclòs un minut de silenci en memòria d'Esmeralda Torres.



L'alcaldessa va decretar dimarts passat dos dies de dol a la ciutat, suspenent-se les comissions informatives i els esdeveniments municipals, a més de baixar les banderes institucionals a mitja asta i instal·lar un crespó negre en la pantalla de la façana de la Casa Consistorial i les xarxes socials.



Durant el ple els portaveus dels grups municipals li varen dedicar paraules d'afecte i de record. El discurs més emotiu va ser del portaveu de Compromís, Podem, Esquerra Unida, Xavi Martí, amic de la família que es va emocionar durant les seues paraules i va recordar Esmeralda com "una persona honesta i persona bona i bona persona".



El portaveu del Partit Socialista, Andrés Campos, va recordar la seua trajectòria dins del partit i va tindre paraules de record, "va voler exercir la seua responsabilitat pública fins a l'últim minut". Per la seua banda, el portaveu de VOX, Guillermo Alonso del Real va dir que, "és un orgull formar part de la mateixa corporació que la regidora socialista i en moment així les sigles no importen".



L'últim en intervindre va ser el portaveu popular, Pepe Maroto, de la que va dir que, "va ser una gran companya de la qual recordarem sempre el seu somriure i la seua manera de defendre les seues idees". L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado va tancar el ple fent-se ressò del "somriure amb què cada dia et saludava i el seu compromís amb el seu partit, però sobretot amb Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.97.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.