Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juny del 2024
FUTBOL

El CFF Torrent l'Horta Sud tanca la temporada amb el seu torneig femení

L'equip torrentí tanca una brillant temporada en el seu primer any d'existència

El CFF Torrent de l'Horta Sud, tanca una brillant temporada en el seu primer any d'existència, els seus quatre equips federats, dos alevins, un infantil de primer any i un cadet com a categoria cadet únic, més de 70 xiquetes que han competit a un nivell molt alt. Aleví A subcampió en totes les seues competicions i desenvolupant el futbol més vistós de les seues competicions, un infantil competint fins al final pel màxim en la seua fase ore i un cadet i aleví B barallant pel lideratge en els seus grups de plata.


Cerro la seua temporada amb l'organització de l'I Torneig Femení Ciutat de Torrent, 9 escoles en categoria Aleví, Infantil i Cadet, CFF Torrent L'Horta Sud, Torrent CF, Evangèlic CF, UF Manises, AF València CF, CD Xest, AT Vallbonense, Benaixeve ACDSAB, CF Fènix Montcada, quasi dues-centes xiquetes gaudint de la seua passió, el futbol.


Una organització que fregue quasi la perfecció, la sincronització com a horaris es va emportar com un rellotge, els camps del Parc Central de Torrent, es van dividir en dos un per al futbol 11 i un altre per al futbol 8, xiquetes amb molta qualitat que van fer vibrar als pares que no deixaven d'animar en cada partit.


L'Àgora de Parc Central es va convertir en la fan zone del torneig, música i un gran speaker amenitzant el torneig, centre d'avituallament, on es va distribuir fruita i beguda per a les jugadores, tampoc van faltar entrepans i zona de relaxament entre partits i on en acabar el torneig es va efectuar el lliurament de trofeus i finalment un menjar de club amb una gran paella que van degustar jugadores i pares del CFF Torrent L'horta Sud, organització i alguns convidats.


En categoria Cadet el Torrent CF es va alçar amb el títol, quedant subcampió l'equip organitzador, en categoria Infantil el campió va ser l'equip amfitrió Torrent Horta Sud i subcampió UF Manises, l'última final que es dispute va ser en categoria Aleví, sent el CFF Torrent L'Horta Sud qui va véncer a un complicat CD Xest que tranquil Subcampió.


En la final d'Alevins María Ortiz, jugadora torrentina que després del seu pas per València CF, Tenerife i Oviedo, juga en el Racing de Santander, realitze el servei d'honor. El lliurament de premis va ser presidida per l'alcaldessa Amparo Folgado i la 4a tinenta d'alcalde Amparo Chust, al costat de María Ortiz i Gabriel Camuñas president del Torrent Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.226.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.