Divendres, 05 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juny del 2024

Les "Rutes del Temps per Torrent" continuen el seu viatge en el Reg Mil·lenari

Diumenge que ve 30 de juny tindrà lloc la pròxima ruta, que portarà els participants a conéixer el Reg Mil·lenari del Barranc de l'Horteta

L'Ajuntament de Torrent continua amb el seu programa "Rutes del Temps per Torrent". Una iniciativa que acosta als ciutadans a la rica història i patrimoni de la localitat a través de recorreguts guiats i teatralitzats. Després de l'èxit de les rutes anteriors, el consistori continua apostant per aquest projecte, que en aquesta ocasió torna a comptar amb la col·laboració de GTI Grup de Teatre. L'atractiu d'aquesta col·laboració consisteix a dotar les rutes de la presència de personatges anònims i coneguts de la ciutat, els qui cobren vida a través de les interpretacions del grup teatral.



En aquesta temporada, els participants en les Rutes ja han gaudit d'un recorregut per l'arquitectura modernista de la ciutat, descobrint les curiositats dels edificis que encara es conserven. De la mà de l'expert arquitecte i investigador Tomás Roselló.
 

Pròxima parada: el Reg Mil·lenari del Barranc de l'Horteta
Diumenge que ve 30 de juny tindrà lloc la pròxima ruta, que portarà els participants a conéixer el Reg Mil·lenari del Barranc de l'Horteta, el seu patrimoni i la seua importància al llarg de la història de la ciutat de Torrent. Serà de la mà de l'investigador torrentí, Bor Císcar i les teatralitzacions de GTI Teatre. Es tracta d'un recorregut de més de 5 km amb desnivells, per la qual cosa no és apte per a persones amb mobilitat reduïda o menors de 8 anys.



Per a participar en aquesta edició de les Rutes, és necessària la inscripció prèvia. Aquesta podrà realitzar-se en el següent enllaç i a partir del pròxim dimarts 25 de juny: https://inscripciones.torrent.es/events/rutas-del-tiempo-en-torrent-reg-mil·lenari-de-lhorteta



L'Ajuntament de Torrent convida a tots els ciutadans a participar en aquestes rutes i gaudir d'un viatge únic per la història de la ciutat. Així mateix, recorda la importància de portar calçat esportiu, aigua, roba lleugera, gorra o similar, així com protector solar i repel·lent de mosquits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.42.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.