Divendres, 05 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Juny del 2024

L'Ajuntament presenta la nova marca cultural "A la lluna de Torrent"

L'objectiu és englobar totes les activitats festives, lúdiques i culturals que es realitzaran durant tot l'any en els barris i urbanitzacions de la ciutat

L'Ajuntament de Torrent ha presentat la marca "A la Lluna de Torrent, un Torrent de cultura i de festes tot l'any", amb la qual s'englobaran totes les activitats festives, lúdiques i culturals que es realitzaran durant tot l'any en els barris i urbanitzacions de la ciutat. La marca ha sigut dissenyada per l'Estudi Sidney del dissenyador torrentí Julián León.


El consistori està elaborant un complet programa d'activitats per a tots els públics amb el qual poder gaudir de la cultura i la festa en els barris i urbanitzacions de Torrent. Música, jocs infantils i teatre per a tots els públics, en tots els racons.


Tal com ha assenyalat l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, "volem que l'ambient festiu i cultural arribe a tots els barris de Torrent. Gaudir d'una vetlada a la fresca i a la llum de la lluna, no sols durant les festes patronals sinó també durant la resta de l'any". La marca "A la Lluna de Torrent" desprén un halo de modernitat i de frescor, adaptant-se a qualsevol imatge pròpia de l'esdeveniment que se celebre.


El dissenyador Julián León ha presentat el disseny a l'alcaldessa, així com als regidors de Cultura, Aitor Sánchez; Festes, María Fernández i Participació Ciutadana, Ana Penella, els qui han manifestat el seu compromís i il·lusió amb aquesta nova iniciativa, pensada per a tota la ciutadania.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.181.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.