Dijous, 27 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Juny del 2024
OBITUARI

Mor la regidora del PSPV Esmeralda Torres

El Partit ha comunicat la notícia a través de les seues xarxes socials i l'Ajuntament ha baixat les banderes a mitja asta en senyal de dol i s'ha decretat dos dies de dol oficial

Ha mort Esmeralda Torres, regidor del Partit Socialista a l'Ajuntament de Torrent. Després d'anys d'una llarga malaltia el seu partit ha comunicat la notícia a través de les seues xarxes socials i l'Ajuntament ha baixat les banderes a mitja asta en senyal de dol. L'última vegada que se li va veure en públic va ser en el passat ple ordinari de juny on va participar en línia, com feia des de fa mesos des que li van detectar la malaltia.



Esmeralda va ocupar el número dos de la llista de Jesús Ros en les passades eleccions municipals i comptava amb una llarga trajectòria política, tant en el govern com en l'oposició. Va entrar molt jove en política i era llicenciada en Dret. Va entrar com a regidora en 2003 fins al 2011 i va tornar en una segona etapa en 2019 fins a l'actualitat. Durant la pandèmia va ser la regidora d'Hisenda fins a maig de 2023. L'alcaldessa Amparo Folgado ha volgut transmetre el seu "més sentit condol a la família d'Esmeralda i al grup Socialista".

 

"Una dona trebalaldora i compromesa"

Els i les socialistes de Torrent acomiadem hui amb profund pesar a la nostra companya i amiga Esmeralda Torres Guillén. Esmeralda va saber guanyar-se el respecte i afecte de les persones que li envoltaven. Sempre serà recordada per la seua honestedat i compromís amb el seu treball i amb la política i per l'amor que professava a la seua família i al seu poble. Suposa una gran pèrdua per a Torrent, a qui va dedicar part de la seua vida fins als seus últims instants.

 

També l'exalcalde, Jesús Ros, que va ficar Esmeralda com a número dos en les llistes de les passades eleccions municipals l 'ha recordat com "una companya extraordinària, una dona treballadora i compromesa, una persona dedicada i carinyosa, però sobretot una bona amiga. La trobarem molt a faltar i ens unim al dolor de la seua família, que comptem amb tota la nostra estima. Sempre estarà en la memòria de la família socialista de Torrent”. Gràcies per tot Esmeralda.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.122.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.