Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2024
FALLES

"Inclusivament", projecte infantil 2025 de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve

Accessibilitat i inclusió els eixos de la falla infantil, el llibret i el projecte social de la comissió torrentina

La comissió de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent revela el primer dels seus projectes 2025. "Inclusivament" serà el lema del projecte global infantil que inclourà la falla infantil, el llibret i el projecte social i que se centrarà en l'accessibilitat i la inclusió, temes fonamentals en la societat actual i que han volgut començar a treballar amb la seua comissió infantil.


La falla infantil serà la culminació del projecte i a més de ser accessible i inclusiva, en la falla Cronista es marquen com a objectiu que puga gaudir-se amb els 5 sentits. Serà obra de l'artista que ja ha aconseguit amb la comissió el 1r Premi de Secció Especial infantil en 2023 i el Ninot Indultat infantil 2024, Grego Grevoleda, amb disseny de Paco Camallonga. A més comptarà amb la col·laboració especial de l'artista i xef pastisser barceloní Xavi Moron, el xef i pastisser torrentí José Alba i l'empresa de xocolate tradicional, Xocolates Rafael Andreu.
Comunicació, accessibilitat i inclusió. Diferents professionals i entitats seran els encarregats de revisar i conscienciar la importància de l'accessibilitat.



El gabinet de logopèdia Paula Hernández, la investigadora en formació del departament de comunicació i traducció de la Universitat Jaume I de Castelló, Vanessa Gumier i les associacions Aldaia Inclusió, ADISTO i Plena Inclusió CV participaran de la revisió dels missatges i textos del llibret i la falla perquè puguen ser gaudits per totes les persones independentment de les seues capacitats i diversitat funcional.



Senyalització del casal amb pictogrames i Braille
La primera acció d'"Inclusivament" ha sigut la senyalització de les diferents dependències del casal les Terretes, de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, amb pictogrames i Braille, una cosa molt senzilla i que facilita l'accessibilitat d'espais comuns. A més proposaran a la resta de comissions i a la Junta Local Fallera de Torrent que també senyalitzen d'aquesta manera els seus casals i dependències sent d'aquesta manera el col·lectiu faller un exemple d'accessibilitat i inclusió en la capital de l'Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.123.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.