Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2024

Hidraqua innova en la seua aposta per la conscienciació a la ciutadania amb el llançament del podcast 'A l'Aigua, Dades'

Els seus continguts suposen un recorregut temàtic, dinàmic i complet de dades informatives que recorre des de l'ús de l'aigua per a activitats quotidianes fins als processos menys evidents en els quals l'aigua també és imprescindible

Hidraqua arranca el període estival de 2024 amb el seu pòdcast 'A l'Aigua, Dades', un format que parlarà més que d'aigua. Des d'una perspectiva refrescant i dinàmica, plena de cultura sostenible, aquest pòdcast donarà a conéixer diferents dades relacionades amb l'aigua, en el seu sentit més ampli, amb un enfocament d'interés general per a tota la ciutadania i de forma molt amena. Un episodi de 30 minuts per setmana pel qual oients de Spotify podran redescobrir el vincle que existeix entre la humanitat i l'aigua, i com aquest recurs forma part de les seues vides des del primer moment.


Amb la creació d'aquest pòdcast, "Hidraqua pretén acostar els seus valors i idiosincràsia a nous públics consumidors d'aquest atractiu format informatiu i d'entreteniment. Hidraqua prossegueix la seua cerca de nous canals i eines de comunicació adaptades a les noves generacions per a remarcar la labor la sostenibilitat, la innovació i, sobretot, el compromís amb la societat a la qual presta servei", destaca Martín Sanz, director de Comunicació de Hidraqua.


Javier Zamora i Débora Nheu donaran veu a aquest podcast que pretén resoldre els dubtes més comuns sobre l'aigua alhora que consciència a l'hora d'usar aquest recurs vital: "Estem convençuts que per a canviar hàbits i prendre accions per a protegir l'aigua, el planeta i a nosaltres mateixos, primer cal ser conscients dels units que estem a ella", expliquen locutor i locutora del podcast. Les persones interessades a conéixer més informació de cada capítol podran fer-ho accedint a la web https://alaguadatos.com/.


Els experts i expertes del podcast
Els capítols comptaran amb deu convidats experts i convidades expertes en medi ambient, sostenibilitat i gestió integral de l'aigua de tot el panorama nacional. D'aquesta manera, la primera temporada 'A l'Aigua, Dades' comptarà amb els coneixements d'Ignasi Eiriz, fundador de l'aplicació Cosh.ressò; Cristina Bauxali⁠, directora de Dinapsis València; Juan Tomás Rodríguez⁠, CEO de ClimaticCo; Mayte García, secretària general de HOSBEC; Jorge Olcina, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional en la Universitat d'Alacant; Jaime Martínez Valderrama, Investigador postdoctoral en l'Estació Experimental de Zones Àrides (CSIC); Jorge García, Responsable de Tecnologies de Producte i Processos en AINIA; Julia Martínez⁠, ⁠Directora Tècnica de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua; Carlos Pérez Armenteros, Arquitecte de l'Agència d'innovació i desenvolupament urbà sostenible ADN Urbano; i Manuel Álvarez Diestro, Fotògraf d'infraestructures i arquitectura sostenible.



Les temàtiques, reforçades baix les dades més actualitzades, recorren des de l'ús de l'aigua per a activitats quotidianes fins als processos menys evidents en els quals l'aigua també és imprescindible, com és la indústria tèxtil o les infraestructures a les ciutats. Serà una sèrie de cinc episodis, amb l'aigua com a protagonista: L'impacte de la moda (capítol 1); El Turisme deixa empremta (capítol 2); Desmuntant mites sobre el canvi Climàtic i la Desertificació (capítol 3); El desafiament de l'agricultura (capítol 4); El retorn de l'aigua a la vida urbana (capítol 5).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.140.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.