Dilluns, 01 de Juliol del 2024

Actualitzada Dilluns, 01 de Juliol del 2024 a les 11:37:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2024
SUCESSOS

Detingut per estafar a cinc persones amb el lloguer d'un pis fraudulent

L'autor posseïa claus de l'habitatge, però no era el seu propietari i simulava arrendar un immoble a través d'una aplicació web

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 33 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte continuat d'estafa per enganyar cinc persones amb un lloguer de pis fraudulent. Simulava arrendar un immoble a través d'una aplicació web destinada a aquest efecte, atraient així l'atenció dels futurs perjudicats.



Les investigacions, dutes a terme pel Grup de Delinqüència Urbana de la Comissaria Local de Policia Nacional a Torrent, es van iniciar quan els agents van tindre coneixement a través de diverses denúncies rebudes que un home havia posat per a llogar un pis en la localitat de Torrent en una aplicació web.



Les víctimes contactaven amb ell per a la realització de la corresponent visita a l'immoble i posteriorment arribaven a un acord per a les condicions de preu, la signatura del contracte i altres tràmits. No obstant això, després d'acordar una data per a l'entrada en l'habitatge i segons s'anava acostant el moment, el supòsit arrendador anava posant excuses, per a postergar-la, adonant-se llavors les víctimes que havien sigut enganyades, quedant-se sense diners i sense habitatge.



Els agents, després de realitzar diverses comprovacions, van tindre coneixement que l'autor posseïa claus d'aquest habitatge, no sent propietari d'aquesta. Aquest va intentar llogar-la en el seu moment, si bé després de no efectuar el pagament no es va concretar l'arrendament, però es va quedar amb un joc de claus, aprofitant-se d'aquesta circumstància per a fer més creïble la seua farsa.



Després de nombroses perquisicions, els investigadors van aconseguir donar amb la identitat del presumpte responsable d'aquests fets, procedint llavors a la seua detenció. L'arrestat, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prendre-li declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerit per a això.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.241.102

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.