Dissabte, 29 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 28 de Juny del 2024 a les 13:15:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2024
SEGURETAT CIUTADANA

Torrent dona la benvinguda a José Pascual Martínez, nou Comissari Cap de la Policia Local

El nou Comissari Cap, ja va anar Intendent Principal a Torrent de 2012 a 2015, amb l'actual alcaldessa Amparo Folgado, sent responsable de la posada en funcionament de la Policia de Barri

L'alcaldessa Amparo Folgado ha anunciat la incorporació del nou Comissari Cap, José Pascual Martínez, que ocuparà el càrrec del recentment jubilat Eduardo Martínez, arriba d'ocupar el càrrec de Comissari Cap de la Unitat de Trànsit i Seguretat Viària de la Policia Local a l'Ajuntament de València.



Folgado ha explicat que el Comissari Cap Martínez, és un home d'àmplia formació acadèmica i experiència professional, han sigut 35 anys prestant els seus serveis en diferents municipis, Policia Local a Sueca (1989-1994), Sergent Cap a Bétera (1994-1995), Sergent (actual inspector) i posteriorment Intendent Principal a Sueca (2001-2012), Intendent principal en comissió de serveis (2012-2015) a Torrent, Intendent Principal Cap (2015-2018), Comissari a València, ocupant els llocs de Comissari Cap en diferents unitats (2018-actualitat).



L'alcaldessa ha volgut recordar la seua etapa com a alcaldessa, on treballant estretament amb el Comissari Cap José pasqual Martínez, "aconseguim alguna cosa que per a mi és fonamental per a Torrent, la implantació de nou de la Policia de Barri per a Torrent, i serà el primer tema dels molts que tinc en la carpeta, que li proposaré al Comissari Cap".

 

L'alcaldessa li ha desitjat "molta sort, vocació i professionalitat, ja que posarem sota el seu comandament, de nou, una cosa tan important com la seguretat de la ciutat i el bon fer de la Policia Local". "Estic convençuda, perquè li conec, del compromís i lleialtat del nou Comissari Cap, i per això la decisió de la seua incorporació. Al qual li demane responsabilitat i lliurament per a, el més important, servir i garantir la seguretat dels ciutadans de Torrent", ha afegit Folgado.



"Li demane al nou Comissari Cap al que els demane a tots els comandaments de la Policia Local, proximitat al ciutadà, modernització i apostar per ser una policia ètica, capaç de solucionar els problemes dels ciutadans. No solament aplicar la llei en sentit estricte, sinó actuar per a resoldre els seus problemes i estic convençuda que serà així", va indicar l'alcaldessa.



La primera edil ha garantit que, "el compromís d'aquest Govern que treballarà estretament amb el nou Comissari Cap al capdavant de tot el Cos de la Policia Local de Torrent, serà com hem fet fins ara, servir a la ciutat i als seus veïns, i tinc la ferma esperança que el Cos de Policia Local aconseguirà encara cotes més altes de proximitat al ciutadà i majors èxits de seguretat per a aconseguir un Torrent en el qual tots puguem tindre una convivència pacífica i en sintonia, un Torrent amable, amb seguretat i llibertat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.182.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.