Dijous, 27 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juny del 2024

Podem, Esquerra Unida i Més-Compromís demanen a Mª Jesús Herrada que entregue la seua acta de regidora

Herrada ha declarat que no "ho farà" i qualifica el comunitat "d'un intent pueril d'apartar-me de la vida pública torrentina"

Podem, EU i Més-Compromís ha sorprés a tots enviant un comunicat on demanen que la seua regidora, Mª Jesús Herrada, entregue la seua acta de regidora. Segons el comunicat, la decidió s'ha pres per unanimitat de les tres formacions per, "la conducta contrària als valors i als acords democràtics presos en els òrgans de coordinació i la declaració expressa de no complir amb els mateixos".



Herrada afirma que, "el meu objectiu és obrir l'esquerra a les tradicions i festes de Torrent i no els agrada que jo acudisca a qualsevol lloc quan em conviden i menys a un acte religiós". A més la regidora explica que, "si pensen que m'espanten amb un manual de convivència infantil on parlen de portar-me el sopar de casa, no acudir a actes religiosos, que sàpiguen que no ho han aconseguit".



Mentrestant, el comunicat signat pels coordinadors dels tres partits parlen de "desautoritzar-la com a representant de la coalició local de Compromís-Podem-EUPV i de falta de confiança". A més el comunicat acusa Herrada d""'amenaces d'abandonar el grup municipal i el tracte al seu personal, així com la deslleialtat mostrada per la regidora".



Per a Herrada aquest comunicat és un pas més per aconseguir que em retire quan són els mateixos assessors el grup municipal els que m'han amagat informació i dades per a poder exercir el meu treball de regidora". L'edil afirma que, "continuaré fent el meu treball i anant on em conviden, el problema és que volen controlar-me i no poden" i sentència, "la seua actitud pareix més d'un partit de dretes que d'esquerres, a més són tres homes contra una dona, són uns masclistes".
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.103.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.