Dilluns, 01 de Juliol del 2024

Actualitzada Dilluns, 01 de Juliol del 2024 a les 11:37:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juny del 2024

El PSOE denuncia els impagaments de la delegació d'Esports en beques i subvencions

El seu portaveu, Andrés Campos, recorda que, "ple rere ple, venim exigint la posada al dia amb les factures de proveïdors i subvencions que l'alcaldessa arrossega des del juny passat"

El Partit Socialista ha denunciat els impagaments de la delegació d'Esports en matèria de beques, subvencions, a més de retards en el pagament als seus proveïdors. Segons el seu portaveu, Andrés Campos, "ple rere ple, exigim la posada al dia amb les factures de proveïdors i subvencions que l'alcaldessa arrossega des del juny passat".



En la sessió ordinària d'aquest passat dijous 6 de juny, el portaveu de Vox i regidor d'Esports, Guillermo Alonso, no va ocultar el malestar de la seua formació amb la líder del PP, Amparo Folgado, a causa del menystinc que va dir, pateixen les seues àrees de gestió, "especialment sagnant és la situació que es viu en el departament d'Esports", assenyala el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Una situació que ve denunciant, la també socialista, Susi Ferrer, l'edil ha exigit -en no poques ocasions-, "responsabilitat envers els esportistes d'elit, els clubs esportius, així com amb els proveïdors, als quals se'ls deu diners des de l'arribada de Folgado a l'Alcaldia, es deuen beques, subvencions i factures des de juny del passat any".
 

Els socialistes també han traslladat a la presidenta del consistori i al regidor d'Esports, l'abandó i deterioració que pateixen algunes instal·lacions esportives, com passarà amb el mosquit tigre, "està guanyant els partits en Parc Central", va ironitzar Susi Ferrer fa poc, en denunciar la proliferació d'aquest insecte, en els vestuaris del recinte esportiu municipal.
 

Segons el principal partit de l'oposició, aquesta situació està afegint tensió al govern de coalició entre PP i VOX. "La crisi del nou govern, sorgit de les eleccions municipals de 2023, no és una novetat, van aprovar el Pressupost General de 2024 in extremis i, de manera forçada, igual que el seu Pacte de Govern del qual no ha transcendit encara el seu full de ruta", assenyala Campos qui qualifica la situació de "molt greu, perquè afecta el desenvolupament de polítiques i serveis que redunden en la qualitat de vida de la ciutadania". El portaveu del PSOE de Torrent assevera "la incapacitat d'Amparo Folgado per mantindre un clima saludable, ni tan sols amb els seus companys i companyes de viatge polític".



Vox ve a confirmar les crítiques dels socialistes, des de l'inici de la legislatura, en la qual s'insisteix, "l'excessiva despesa destinada a l'autobombo", explica Andrés Campos. El portaveu dels socialistes relata les paraules que va dedicar el seu homòleg de Vox a l'alcaldessa, en el punt que feia referència a la modificació del Pressupost, en els quals no es tenia en compte el deute d'Esports, van ser aquestes: "Ho sent molt, senyora alcaldessa, em posa entre l'espasa i la paret, perquè porta al ple que ja hem discutit i al final em trobe entre paralitzar o no els pressupostos per a unes despeses urgents de 6 milions d'euros, dels quals depén bona part del municipi. Sentint-ho molt, al més pur estil de Santa Gadea, li demane que es comprometa, davant meu i davant els ciutadans, porte al pròxim ple una altra modificació pressupostària que cobrisques les necessitats dels clubs, dels atletes, dels alumnes i famílies que superaran els 654.000 euros, si és així li donaré suport la seua proposta de modificació. Urgeixen i són més necessaris les despeses d'ajuda social, el suport a associacions com Artic que treballen en unes condicions pèssimes, a la indústria, al comerç, que els de comunicació, premsa i de protocol", li va relatar el seu soci portaveu. Des del Grup Municipal Socialista es mostren vigilants, "al matrimoni de conveniència entre PP i Vox, que ja fa aigües després de 365 dies de governança. Torrent no s'ho mereix", conclou Andrés Campos

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.51.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.