Dissabte, 06 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juny del 2024
MEDI AMBIENT

Diversió familiar i aprenentatge ambiental en els tallers de l'Hort de Trénor cada diumenge

La lluita contra la desertificació, el dia del Sol i el problema de les bosses de plàstic s'abordaran d'una forma didàctica i divertida durant el mes de juny

El programa d'educació ambiental de l'Ajuntament de Torrent prorroga l'oferta de tallers ambientals de l'Hort de Trénor durant aquest mes de juny, mantenint l'horari habitual dels diumenges de 10.30 a 13.30 hores. D'aquesta manera, les famílies podran gaudir d'una completa programació d'activitats durant les pròximes setmanes, enfocades en la celebració de diferents efemèrides relacionades amb el medi ambient. 



· 16 de juny: Dia Mundial de la Lluita contra la Desertificació i la Sequera. La jornada se centrarà en la importància de l'aigua com a recurs natural i en la necessitat de promoure hàbits de consum responsable. A més, els participants podran conéixer la Ruta del Reg Mil·lenari i la seua vinculació amb la gestió de l'aigua al llarg de la història.



· 23 de juny: Dia Internacional del Sol. En aquesta ocasió, s'abordaran les característiques de la nostra estrela i les diferents fonts d'energia renovable. Els assistents també tindran l'oportunitat de construir un rellotge de sol.



· 30 de juny: Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic. L'última jornada del mes es dedicarà a conscienciar sobre el problema de la contaminació per plàstics i a promoure l'ús d'alternatives sostenibles. Per a això, es parlarà dels diferents tipus de plàstics i s'oferiran consells per a una millor gestió dels mateixos en l'àmbit domèstic. A més, els participants podran decorar la seua pròpia bossa de roba reutilitzable.



Amb aquestes activitats, la delegació de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torrent dona continuïtat al seu compromís amb l'educació ambiental i la promoció de valors sostenibles entre els més xicotets. Després de la finalització dels tallers de juny, el programa donarà pas a un període de descans estival per a reprendre les activitats amb renovades energies el mes d'octubre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.119.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.