Dilluns, 01 de Juliol del 2024

Actualitzada Dilluns, 01 de Juliol del 2024 a les 11:37:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juny del 2024
SEGURETAT

Torrent compta amb nou agents més de la Policia Local

L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha tingut paraules de reconeixement per al Comissari Cap, Eduardo Martínez, que es jubila demà després de més de 40 anys de servei

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrent ha acollit l'acte de presa de possessió de nou agents de la Policia Local com a funcionaris de carrera. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el secretari general de l'Administració, Eduardo Balaguer. També han sigut presents el Comissari Cap de la Policia Local, Eduardo Martínez, la regidora de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Sonia Roca, així com diferents comandaments policials i membres de l'equip de govern i de la corporació municipal.



Després de la jura dels càrrecs i la signatura de l'acta corresponent, l'alcaldessa ha dedicat unes paraules d'agraïment a la Policia Local pel seu treball diari en pro de la seguretat dels ciutadans. Ha destacat la importància de la labor que realitzen els agents i els ha animat a continuar vetlant per la seguretat de Torrent amb la mateixa dedicació i professionalitat que fins ara.



Amparo Folgado també ha tingut paraules de reconeixement per al Comissari Cap, Eduardo Martínez, que es jubila demà després de més de 40 anys de servei en la Policia Local. Ha destacat la seua trajectòria professional i el seu compromís amb la ciutat, desitjant-li el millor en la seua nova etapa.



Per part seua, els nous agents han expressat la seua satisfacció per haver aconseguit aquesta fita en la seua carrera professional i s'han compromés a treballar amb responsabilitat i lliurament per a servir als ciutadans de Torrent.



El Comissari Cap, Eduardo Martínez, ha agraït a l'alcaldessa i a tota la corporació municipal el seu suport a la Policia Local. També ha dirigit unes paraules d'alé als nous agents, animant-los a desenvolupar el seu treball amb vocació i professionalitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.46.69

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.