Dijous, 27 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Juny del 2024
SUCESSOS

Ferides dos persones al caure-lis damunt una palmera al carrer Sant Valerià de Torrent

Han sigut els mateixos veïns i veïnes els que han hagut de socórrer als joves que ha quedat atrapat entre les branques i el tronc per a després ser atés pels serveis sanitaris

Un repartidor d'Amazon i altre home que es trovaba han resultat ferit en caure-li damunt una palmera a la cantonada del carrer Sant Valerià amb carrer l'Horta al voltant de les 18.30 de la vesprada. Segons testimonis presencials, han sigut els mateixos veïns els que han acudit ràpidament a socórrer a l'home que ha quedat atrapat entre les branques i el tronc de la palmera dins de la mateixa furgoneta de repartiment. Pocs minuts després els serveis sanitaris desplaçats fins al lloc dels fets han atés el ferit que ha pogut eixir amb ajuda i pel seu propi peu.

 

[Img #14919]

També s'han vist afectats tres vehicles aparcats al carrer, inclosa la furgoneta de repartiment que han quedat danyats i esclafats pel pes de la palmera. A lloc dels fets s'ha traslladat una dotació de bombers a més d'agents de la Policia Local de Torrent, i l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. 

 

[Img #14920]

Segons veïns i veïnes de la zona les palmeres del carrer Sant Valerià estan en molt males condicions, "jo tinc sempre el tendal al balcó de ma casa, aquestes palmeres són un perill i espere que l'Ajuntament les retire perquè poden passar coses més greus que aquesta".

 

[Img #14918]

 

Fins al lloc dels fets s'ha traslladat dos dotacions i sergent del parc de Torrent i han procedit a la retirada de la palmera degrans dimesions. L'incident s'ha produït a les 18:27 minuts de la vesprada i en aquests moments els bombers estan encara finalitzant els treballs de retirada de la palmera. 

 

Retirada de les palmeres

L'alcaldessa, Amparo Folgado, que ha acudit al lloc dels fets per a interessar-se per la situació dels dos ferits i els afectats per la caiguda de la palmera ha anunciat que ja ha donat l'ordre per a retirar totes les palmeres del carrer Sant Valerià i del carrer Germanies i es reposen per arbres de xicotetes dimensions, tal com reclamen els veïns i veïnes de la zona des de fa anys. Segons declaracions de la màxima edil, "suposen un perill degut a l'altura i el moviment en dies de vent, per la insalubritat i per donar seguretat a tots els veïns i veïnes d'aquests dos carrers".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.78.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.