Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2024
EDUCACIÓ

L'AMPA del col·legi de L'Encarnació demana la fi del contracte de Monbus

Pares i mares d'aquest centre escolar d'educació escolar s'han manifestat per a denunciar els retards que pateixen en el transport escolar

L'AMPA de L'Encarnació s'ha concentrat a les portes del centre escolar per a denunciar les incidències amb el transport escolar de l'empresa Monbus que, a pocs dies abans de finalitzar el curs, encara continuen tenint. Els familiars han exigit l'eliminació del contracte amb l'empresa de transport escolar. Es tornaran a concentrar novament el 12 de juny en el centre escolara les 9.00 hores, i el 19 de juny, coincidint amb la finalitat de curs, en la Conselleria d'Educació a les 10.00 hores.



Les famílies de L'Encarnació de Torrent han denunciat dones de l'inici de curs incidències amb el servei de transport escolar de l'empresa Monbus. Manifesten que els busos continuen arribant amb rampes i baranes que no funcionen correctament, que arriben minibusos amb espais insuficients per a cadires i carros adaptats, i que aquests encara circulen sense els ancoratges per a cadires i carros correctes.



Segons els afectats, quan els autobusos tenen incidències l'alumnat ha d'esperar dins de l'autobús fins que arriba el servei tècnic, sense aire condicionat i amb les elevades temperatures d'aquests dies. Així mateix, també denuncien retards que ocasionen que l'alumnat arribe en moltes ocasions tard a les classes i també a casa a l'hora de l'eixida, o autobusos que arriben d'altres rutes.

 

Aquesta situació provoca que perden hores de classes especials essencials en la seua rutina o que s'alteren els seus horaris de presa de medicació. FAMPA-València també ha exigit que la Conselleria d'Educació trenque el contracte que tenen amb l'empresa Monbus.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.44.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.