Dilluns, 01 de Juliol del 2024

Actualitzada Dilluns, 01 de Juliol del 2024 a les 11:37:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2024

El PP critica que el PSOE no done suport al seu Pla de Mitjans que fomenta la "llibertat de premsa"

Els populars han recordat al PSOE que va destinar més de 50.000 euros a promocionar a Ros i el seu Pla Ficus, a les portes de les eleccions locals de 2023

El PP ha criticat que el PSOE s'opose i demane explicacions sobre una modificació pressupostària per a premsa que es debatrà en el ple de juny, per valor de 100.000 euros, destinats a posar en marxa campanyes promocionals que potencien "la ciutat i la seua importància exterior".
 

Segons els populars, "el PSOE que va destinar més de 50.000 euros a promocionar a Ros i el seu Pla Ficus, a les portes de les eleccions locals de 2023, "no veient llavors cap inconvenient per part del seu partit". Cal destacar i aclarir que, durant el mandat socialista, Tele Torrent no va estar inclosa en cap campanya institucional, ni ara amb el PP ha estat inclosa en el Pla de Mitjans.


La regidora popular, Amparo Chust, responsable municipal de comunicació i premsa, ha posat en relleu l'obsessió dels socialistes amb el Gabinet de Premsa. En aquest sentit, Chust ha destacat que "amb el govern de l'alcaldessa Amparo Folgado, s'ha assignat a un tècnic municipal responsable d'aquest departament, s'ha creat l'I Pla de Mitjans de l'Ajuntament de Torrent i s'està apostant per la llibertat de premsa i perquè aquest dret l'exercisquen en igualtat de condicions tots els mitjans, sense afinitats ni simpaties".



Des del PP recorden que, "en l'últim ple, el PSOE de Torrent va pretendre erigir-se en el protector i salvador de la llibertat d'expressió i la independència dels mitjans de comunicació, però ni un mes han tardat a seguir l'exemple del seu líder Sánchez en la seua croada contra la premsa lliure, oposant-se a una modificació pressupostària que pretén ajudar a aquests econòmicament, sense distincions ni favoritismes".



Els populars afirmen que, "durant els governs de Ros, dos mitjans eren els més beneficiats en la despesa de premsa, així com la pèrdua de prop de 400.000 euros en ingressos a les arques municipals per l'abandó i deixadesa del contracte de publicitat exterior de la ciutat, finalitzat ja fa temps". L'actual govern de Folgado, està treballant en un nou concurs per a regular la publicitat i l'ús de la cartelleria i els suports municipals.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.178.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.