Dijous, 04 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 03 de Juliol del 2024 a les 13:27:32 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2024
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Agents de la Policia Nacional ofereix una xarrada sobre ciberseguretat

La iniciativa s'emmarca dins del compromís del consistori per reforçar la seguretat ciutadana i previndre delictes en l'àmbit digital

L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha celebrat aquest dimarts una nova xarrada sobre ciberseguretat en l'Espai Sant Gregori. La iniciativa, que ha comptat amb una gran participació, s'emmarca dins del compromís del consistori per reforçar la seguretat ciutadana i previndre delictes en l'àmbit digital.



Després de l'èxit de la primera sessió informativa celebrada el mes de febrer passat, aquesta segona xarrada ha aprofundit en els delictes cibernètics que més afecten la població de Torrent, especialment als col·lectius més vulnerables. Els agents de la Policia Nacional han abordat temes com el phishing, smishing, spoofing, ransomware, estafes en pàgines de joc i apostes, estafes a través de WhatsApp, crides falses de bancs o companyies, compres segures en internet, pagaments mitjançant Bizum i seguretat en la venda d'objectes de segona mà.



L'objectiu d'aquestes xarrades és dotar als ciutadans d'eines i coneixements per a protegir-se enfront dels ciberatacs i evitar ser víctimes d'estafes en línia. La regidora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Torrent, Ana Penella, ha destacat la importància d'aquesta mena d'iniciatives per a "previndre delictes i garantir la seguretat dels nostres veïns en un entorn cada vegada més digitalitzat".



La col·laboració entre l'Ajuntament de Torrent i la Policia Nacional en matèria de ciberseguretat s'emmarca en el Pla Estratègic Local de Seguretat Ciutadana, que té com a objectiu principal garantir la convivència pacífica i segura en el municipi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.130.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.