Dissabte, 06 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2024
MOBILITAT

Torrent amplia la seua xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics amb 6 nous punts

Les àrees estan situades en El Vedat, l'Auditori, el Toll i l'Alberca, el polígon Mas del Jutge, Parc Central i el Centre Històric

L'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa 6 noves àrees de càrrega de vehicles elèctrics que ja estan en funcionament, se sumen a la xarxa de punts de recàrrega ja existents a la ciutat. Aquesta actuació, que ha sigut finançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i el consistori torrentí, s'emmarca dins de l'operació "DUSIT 04 Mesures per al foment de la Mobilitat Urbana Sostenible". A més, des de l'Ajuntament de Torrent s'està treballant per a unificar la gestió del manteniment de tots els carregadors elèctrics municipals, de manera que no hi haja problemes en el seu funcionament.



Els nous carregadors s'han instal·lat en diferents punts estratègics de la localitat, per a facilitar l'accés a la recàrrega als usuaris de vehicles elèctrics. En concret, estan situats en l'avinguda Barcelona '92, 74, al carrer Federico García Sanchis en la zona de Santa Apolonia, a Mestre Juan Roig Soler, al costat del pàrquing del Conservatori de Música, en l'aparcament de l'Antic Mercat i en el pavelló del Toll l'Alberca i al carrer Masia del Jutge 38.



Aquests nous punts de recàrrega se sumen als ja existents en les dependències municipals de la Policia Local, en la Brigada d'Obres, en la plaça de la Unió Musical, en Ragolers, Gabriela Mistral, Verge de la Soledat i Avinguda al Vedat 182.



La regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Sònia Roca, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa per a fomentar la mobilitat sostenible a Torrent. "Amb l'ampliació de la xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics, volem facilitar als veïns i veïnes la utilització d'aquest tipus de transport més respectuós amb el medi ambient i complir amb els nostres compromisos amb la ciutadania", ha afirmat Roca.

 

A més, també assenyala que "estem treballant per a unificar el manteniment de tots els carregadors municipals, de manera que puguem actuar millor quan hi haja problemes de funcionament". La regidora també ha afegit que l'Ajuntament de Torrent continuarà treballant per a impulsar la mobilitat sostenible a la ciutat, a través de diferents mesures.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.19.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.