Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Juny del 2024

L'arxiu històric de Torrent realitza una jornada de portes obertes

Torrent celebra el Dia Internacional dels Arxius amb Jornades de Portes Obertes els dies 6 i 7 de juny i es faran visites guiades gratuïtes a les instal·lacions de l'Arxiu Històric i de la Biblioteca de la Casa de la Cultura

El pròxim 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, una data que commemora la creació del Consell Internacional d'Arxius en 1948. Amb motiu d'aquesta efemèride, l'Arxiu Històric de Torrent ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes perquè qualsevol ciutadà puga conéixer de prop els espais, el funcionament i els fons documentals que alberga.



Les Jornades es desenvoluparan els dies 6 i 7 de juny, amb visites guiades gratuïtes a les instal·lacions de l'Arxiu Històric i de la Biblioteca de la Casa de la Cultura. Durant les visites, els participants podran recórrer les diferents estades de l'arxiu, incloent-hi l'àrea pública, les sales de catalogació i els depòsits bibliogràfics i arxivístics, on es custodia el valuós patrimoni documental de Torrent.



Les visites tindran una duració aproximada de 30-45 minuts i es realitzaran en grups de fins a 10 persones. El punt d'inici serà el Hall d'entrada de Casa Cultura. Per a participar, és imprescindible realitzar una reserva prèvia en la web de l'Ajuntament de Torrent (https://torrent.es/servicios-culturales-y-ocio/) fins a completar places el mateix dia de la visita una hora abans.



El regidor de Cultura, Aitor Sánchez, ha animat a la ciutadania a participar en aquestes Jornades de Portes Obertes i a conéixer de primera mà la riquesa del patrimoni documental de Torrent. "L'Arxiu Històric de Torrent és un tresor que guarda la memòria de la nostra ciutat", ha assenyalat el regidor. "Aquestes Jornades són una oportunitat perquè tots els torrentins i torrentines puguen descobrir aquest patrimoni i conéixer la història de la seua ciutat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.176.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.