Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024
COMERÇ

La Torre es vist de gala en la Passarel·la de Moda

La ciutat va homenatjar a Josefina Huerta, reconeguda empresària de Torrent que va dedicar la seua vida a la moda nupcial

La ciutat de Torrent ha viscut aquest dissabte una vesprada de moda i glamur amb la celebració de la Passarel·la als peus de la Torre. Un esdeveniment organitzat per l'empresa pública de l'Ajuntament de Torrent, IDEA'T, en col·laboració amb l'Associació de Comerç i Serveis de Torrent (ACST) i coordinat per Gracia Acosta.



La Passarel·la va congregar a centenars de persones que van gaudir d'una desfilada plena de color, estil i talent local. Un total de 15 comerços de moda de Torrent van mostrar les seues últimes col·leccions d'estiu, cerimònia i vestits regionals amb la col·laboració d'altres 15 comerços més de complements, estilisme, ulleres, i fins i tot mascotes. Un total de 150 models locals van desfilar per la passarel·la doble instal·lada en la Plaça Major, lluint les creacions dels comerços participants.



La Passarel·la als peus de la Torre ha sigut un rotund èxit, tant per la qualitat de les propostes com per la gran afluència de públic. Aquest esdeveniment consolida a Torrent com a referent de la moda a la Comunitat Valenciana i reivindica el talent i la creativitat dels comerços locals.



L'alcaldessa de la localitat, Amparo Folgado, s'ha mostrat "molt satisfeta amb l'èxit d'aquesta Passarel·la. Ha sigut un esdeveniment que ha permés reivindicar el comerç de Torrent. Som és una ciutat amb una gran tradició comercial i amb un talent innegable en el món de la moda. Esdeveniments com aquest són fonamentals per a donar a conéixer la nostra oferta, ja que a Torrent pots adquirir de tot, i per a continuar impulsant el sector."



Per part seua, la regidora de comerç, Sandra Fas ha afirmat que "Des de l'Ajuntament de Torrent estem molt orgullosos d'haver organitzat aquesta Passarel·la. Ha sigut un gran esforç, però ha valgut la pena. La resposta del públic ha sigut fantàstica i hem aconseguit el nostre objectiu de promocionar el comerç local i de convertir a Torrent en un referent de la moda."



Un homenatge a la moda local i a una figura emblemàtica
La Passarel·la de Moda del Comerç de Torrent 2024 ha servit també per a rendir un emotiu homenatge a Josefina Huerta Cebrián, una volguda i reconeguda empresària de Torrent que va dedicar la seua vida a la moda nupcial. La seua botiga, "Josefina Huerta", es va convertir en un referent del sector, no sols a Torrent, sinó també en l'àmbit nacional i internacional. Josefina va morir el novembre de 2023, però el seu llegat perdura en la seua filla, Alicia Martínez, actual gerent de Josefina Huerta.



L'Ajuntament de Torrent va projectar un vídeo en homenatge a Josefina i a continuació van pujar a l'escenari les seues dues filles, el seu fill, el seu marit Jesús i les treballadores de l'empresa. Alicia, visiblement emocionada, va rebre de mans de l'alcaldessa, Amparo Folgado, una placa commemorativa. Després d'unes paraules d'agraïment, Alicia va destacar el treball de la seua mare i l'orgull de ser torrentina.



L'alcaldessa, per part seua, va reconéixer a Josefina Huerta com una dona emprenedora, dinàmica i que va portar el nom de Torrent per tot el món, fent d'aquesta ciutat un punt de referència quant a vestits de núvia i cerimònies. Folgado també va reconéixer que la seua filla Alicia i tota l'empresa han heretat la seua manera de ser, l'atenció personalitzada a cada clienta i l'empremta que Josefina va saber donar. L'homenatge va finalitzar amb una desfilada nupcial de Josefina Huerta en la qual es van poder veure en exclusiva les dues peces de cada vestit de núvia i la seua versatilitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.2.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.