Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024
MÚSICA

L'estadi de Sant Gregori acull el concert de "L'Escola Canta"

Huit col·legis de Torrent han participat en aquest projecte que va congregar a 2.000 persones entre participants i públic

Al voltant de 500 xiquets i xiquetes, acompanyats per prop de 1.500 familiars, van omplir aquest divendres el Camp de Futbol Sant Gregori de Torrent per a celebrar el projecte "Escola Canta" de la Conselleria. Aquesta iniciativa, que per primera vegada se celebra en la localitat, forma part del programa Escolarts, que també inclou "L'Escola dansa", "L'Escola fa teatre" i "L'Escola fa ràdio".



En aquesta edició, la cantata que van protagonitzar els més xicotets porta per títol "Els Súper ods: Aventura 2030", una obra composta per la mestra Mª José Belenguer i amb lletra del Servei d'Innovació. La posada en escena va estar amenitzada per la banda juvenil de la Va unir Musical de Torrent.



Els centres educatius que han participat en "Escola Canta" 23-24 han sigut: el CEIP Federico Maicas, el CEIP les Terretes, el CEIP Lope de Vega, el CEIP Miguel Hernández, el Col·legi La Puríssima, el Col·legi Maria Auxiliadora, el Col·legi Sant Tomàs d'Aquino i el Col·legi Trinitàries.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado va assistir acompanyada de membres de l'equip de govern i de la corporació municipal, així com la Musa de la Música de la UMT, María González i el president de l'entitat, Pepe Plaza.



L'esdeveniment, que ha sigut un èxit rotund, ha demostrat el gran potencial musical que tenen els xiquets i xiquetes de Torrent. A més, ha servit per a fomentar valors com la col·laboració, el treball en equip i la creativitat entre els més xicotets.



"Escola Canta" és una iniciativa que té com a objectiu acostar la música als escolars valencians i fomentar la seua participació en activitats culturals. El projecte es desenvolupa en col·laboració amb els ajuntaments i les bandes de música de la Comunitat Valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.11.176

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.