Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024

El Síndic traslladarà a les Corts "la falta de col·laboració" de Folgado per l'enderrocament de Bisbe Benlloch

Segons els socialistes, el Defensor del Poble Valencià ha hagut de posar fi a la investigació a la líder del PP, que "torna a incomplir les seues obligacions com a alcaldessa"

El síndic de greuges s'ha vist obligat a tancar la queixa elevada pel PSOE de Torrent, després de l'intent durant mesos des d'aquesta institució, sense arribar a aconseguir-lo, que Amparo Folgado informara i demostrara als socialistes i a la ciutadania sobre l'autoria de l'enderrocament d'un habitatge particular, que l'alcaldessa del PP va anunciar públicament que eren executats pel consistori tant en una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació com en les xarxes socials municipals.


Els socialistes reclamaven l'accés a la informació sobre la contractació de les obres per a dur a terme l'enderrocament de l'immoble de la plaça Bisbe Benlloch per part de l'Ajuntament, indicant clarament si aquesta informació mai havia existit, existia o havia sigut eliminada, o que admetera que va mentir a tots els torrentinos i torrentinas i que l'actuació es va executar de manera privada.


Una informació i uns aclariments que mai van arribar, per la qual cosa, esgotats tots els terminis, el Defensor del Poble Valencià ha procedit al tancament de l'expedient sense que l'Ajuntament de Torrent conteste a les Resolucions del Síndic. Per eixa raó, la mentida als veïns i veïnes de Torrent i la falta de col·laboració d'Amparo Folgado serà inclosa en l'informe anual del Síndic de Greuges a les Corts Valencianes, a més de ser publicada en la web del Síndic.


"És evident que no es pot facilitar el que no existeix. El silenci d'Amparo Folgado demostra que va mentir als torrentins i torrentines. No hi ha més. És preocupant que la Sra. Folgado encara no complisca amb les seues obligacions com a alcaldessa i que el govern PP-Vox, una vegada més, continue fent cas omís a l'obligació de col·laborar amb el Defensor del Poble Valencià, incomplint la llei del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana", denúncia el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Per als socialistes, es tracta d'un nou cas de la gestió opaca del govern d'Amparo Folgado, plasmat en la seua falta de col·laboració amb el Defensor del Poble valencià, en el qual l'alcaldessa del PP opta per no donar cap explicació, com ja ocorreguera en el cas de l'ús partidista i vulneració dels drets de protecció de dades dels torrentins i torrentines en tractar de justificar la pujada del rebut d'aigua del govern del PP de Mazón.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.155.139

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.