Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024
MOBILITAT

93 noves places d'aparcament entre els carrers 6 de desembre i Pare Méndez

L'Ajuntament de Torrent ha habilitat 400 noves places d'estacionament en superfície en l'últim any

L'Ajuntament de Torrent ha obert hui un nou aparcament gratuït en superfície entre els carrers 6 de desembre i Pare Méndez, amb 93 places disponibles per als veïns i veïnes de la ciutat. Aquest pàrquing, que portava tancat quinze anys, ha sigut reobert després de les gestions realitzades per l'actual equip de govern amb els propietaris dels terrenys.



En les últimes setmanes s'han dut a terme les obres necessàries per a condicionar l'espai, com la reparació de sots, la senyalització de les places d'aparcament (una d'elles per a persones amb mobilitat reduïda) i l'asfaltatge de les rampes d'accés. L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el regidor d'Urbanisme, han visitat hui l'aparcament per a comprovar els treballs fets i per a parlar amb els primers veïns que han utilitzat les noves places.



Folgado ha destacat que "des de l'equip de govern continuem complint amb els nostres compromisos i buscant espais per a augmentar les places d'estacionament en superfície, alguna cosa que beneficia a tots els ciutadans de Torrent". A més, ha subratllat que "amb aquest nou aparcament del carrer 6 de desembre, són ja 395 les places d'aparcament creades des de juny de 2023 quan va prendre possessió l'equip de govern".



L'obertura d'aquest nou pàrquing amb 93 places, s'emmarca dins del compromís de l'Ajuntament de Torrent per abordar la necessitat creixent d'espais d'estacionament a la ciutat. Així mateix, se suma a altres actuacions recents en aquest àmbit, com la creació de 183 places en el nou aparcament de l'Hort de Trénor, 15 places asfaltades al carrer Xirivella, 54 places habilitades en Camí la Sénia, 35 places creades en la Marxadella amb ferma de llast i 15 places reordenades i asfaltades al carrer Santa Teresita i Sant Lluís Bertran. Totes elles creades pel nou equip de govern en l'últim any.



Des de la delegació d'Urbanisme es continua buscant solars en els quals els propietaris puguen cedir-los al consistori temporalment per a la creació de noves places d'estacionament gratuïtes i en superfície. Aquesta iniciativa és una mostra més del treball que està fent l'equip de govern per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.21.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.