Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024
URBANISME

La delegació d'Urbanisme construeix un recorregut per als vianants en la zona del Vedat

L'actuació permet connectar Camí del Romeral i San Lorenzo fins a Dr. Marañón. A més s'ha millorat l'accessibilitat del costat de la farmàcia i s'ha canviat la zona de càrrega i descàrrega

Urbanisme està duent a terme les obres necessàries per a crear noves voreres i passos per als vianants entre l'Avinguda San Lorenzo i la seua connexió amb l'Avinguda al Vedat, per Doctor Marañón. Aquesta actuació ha sigut possible gràcies a les peticions veïnals realitzades a través del correu "Escriu a l'Alcaldessa", en les quals se sol·licitava la millora de l'accessibilitat en aquesta zona.



Concretament, les obres han permés comunicar el recorregut per als vianants des del Camí del Romeral fins a Dr. Marañón. Per a això, s'ha pavimentat el costat nord de la illeta central (restaurant Bembezar), i s'ha rectificat el pas per als vianants existent. Les obres han contemplat igualment la millora de l'accessibilitat del costat de la farmàcia, per a això s'ha donat continuïtat a la vorera. Per això, s'ha canviat de costat la zona de càrrega i descàrrega, que passarà a estar en l'àmbit de la illeta central.



"Aquesta actuació té com a objectiu millorar la seguretat dels vianants en aquest accés al Vedat, per l'Avinguda al Vedat, en una zona en la qual hi ha diversos comerços i que a més és molt utilitzada en els passejos saludables dels veïns de Torrent", ha destacat l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.



Per part seua, el regidor d'Urbanisme, José Francisco Gozalvo, ha assenyalat que "estem treballant per a fer més accessibles les voreres de Torrent i millorar la vida dels ciutadans. Aquesta nova actuació és un exemple d'això, i respon a les peticions que els veïns ens han fet arribar a través del correu "Escriu a l'alcaldessa".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.172.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.