Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2024
BENESTAR SOCIAL

El Centre de Majors Bellido gaudeix de la seua primera vesprada de ball

Els majors compten des d'aquest dijous amb quatre dies de ball en tres ubicacions diferents

Torrent ha celebrat aquest dijous el primer dia dels quatre balls que se celebraran a la setmana per als majors de la ciutat. El ball torna amb força i se celebrarà quatre dies a la setmana en tres centres diferents. Dijous: Centre de Majors del Carrer Bellido (de 18h a 21h). Divendres: Espai Sant Gregori (de 18h a 21h). Dissabte i diumenge: CC Les Amèriques (horari habitual). 



La vesprada va començar amb aplaudiments i abraçades en el Centre de Majors del Carrer Bellido, quan va entrar l'alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Serveis Socials, Arturo García. Al voltant de 60 persones van gaudir de la primera vesprada de ball en el Centre de Bellido, on se celebrarà el ball els dijous de 18 h a 21 h. Pasdobles, chachachá, música lleugera i grans èxits dels 70 i 80 van amenitzar la vesprada als majors, que van gaudir del primer dia de la volta del ball. També van reposar forces amb un berenar de fartons i orxata.



L'alcaldessa, Amparo Folgado, va assenyalar que el ball és un compromís d'aquest govern i que quan puga obrir-se en el CEAM del Carrer Caixa d'Estalvis, es mantindran els balls en la resta de centres, "ja que Torrent és una Gran Ciutat, és necessari en cadascun dels districtes de la ciutat i el ball és necessari com així me'l transmeteu cada dia".



D'altra banda, el regidor de Serveis Socials, Arturo García ha volgut mostrar el compromís de l'Ajuntament amb les persones majors, tant amb el ball com amb les noves activitats per a ells que estan posant en marxa des de la delegació.



El ball continua aquesta vesprada de divendres en l'Espai Sant Gregori, de 18 h. a 21 h. on se celebrarà per primera vegada en aquesta ubicació. El dissabte i el diumenge, el ball dels majors es traslladarà al CC les Amèriques on se celebrava habitualment.



L'alcaldessa també ha volgut destacar que la Conselleria ha executat obres d'adequació en el CEAM del carrer Caixa d'Estalvis, insonoritzant la sala i on espera que pròximament puga tornar allí el ball, després d'un lustre sense poder celebrar-se en eixe centre. El ball dels majors és un espai per a l'oci, la socialització i el foment d'hàbits de vida saludables. L'Ajuntament de Torrent aposta per aquesta mena d'activitats per a millorar la qualitat de vida de les persones majors.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.217.220

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.