Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Maig del 2024
BENESTAR ANIMAL

Torrent acollirà l'Exposició Nacional i Internacional Canina de València 2024

La decisió s'ha pres després del rotund èxit del "I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent" celebrat el mes de febrer passat, que va congregar a més de 100 gossos de raça i 35 participants en el concurs amateur local

La Societat Valenciana per al Foment de les races Canines, ha triat Torrent per a celebrar l'Exposició Nacional i Internacional Canina de València els dies 14 i 15 de desembre d'enguany. La decisió s'ha pres després del rotund èxit del "I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent" celebrat el mes de febrer passat, que va congregar a més de 100 gossos de raça i 35 participants en el concurs amateur local.



Aquest esdeveniment internacional reunirà els millors exemplars de diferents races de tot el món, consolidant a Torrent com un referent en l'àmbit de la cinofilia. L'organització estarà a càrrec la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines juntament amb l'Ajuntament de Torrent. En aquest tipus de concursos internacionals solen participar entre 800 i 1.000 gossos, amb una afluència d'unes 2.000 persones en cadascuna de les jornades.



Membres de l'organització han visitat aquesta setmana l'espai de Parc Central, al costat de Santiago Calatayud, regidor d'Atenció Animal, per a mesurar, avaluar i analitzar les condicions de l'Àgora i les possibilitats d'adequació per a l'esdeveniment. Aquesta visita confirma no sols l'elecció de Torrent com a seu, sinó que també posa de manifest l'inici dels preparatius i la planificació de l'esdeveniment.



Tal com ha assenyalat Santiago Calatayud, "l'atenció rebuda per l'Ajuntament i la resposta ciutadana cap a aquesta mena d'esdeveniments han sigut determinants per a l'elecció de la localitat com a seu del Concurs." Així mateix, ha volgut destacar que "l'ampli espai que ofereix l'Àgora, la seua fàcil accessibilitat i la bona comunicació amb València, converteixen a Torrent en el lloc perfecte per a aquest esdeveniment.



L'Ajuntament de Torrent i la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines comparteixen un ferm compromís amb el benestar animal. Aquest compromís es veurà reflectit en cada detall de l'Exposició Nacional i Internacional Canina, garantint una experiència inoblidable per a tots els participants, tant per als gossos com per als seus amos i el públic assistent.



En la Nacional, es posarà en competició el C.A. C.-C.C.J.-C.C.V. de la Reial Societat Canina d'Espanya. En la Internacional del diumenge, es posarà en competició el C.A. C.-C.C.J.-C.C.V. de la Reial Societat Canina d'Espanya i el C.A.C.I.B de la Federació Cinològica Internacional. A més, en el marc d'aquestes jornades, se celebrarà l'II CONCURS AMATEUR - VEÏNAL dels millors gossos de Torrent. Una oportunitat perquè els gossos de la localitat demostren el seu talent i encant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.182.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.