Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Maig del 2024
SANITAT

Els socialistes exigeixen l'obertura del centre de Salut de Parc Central

Segons el principal partit de l'oposició denuncia el retard que estan sofrint els projectes iniciats durant els seus anys de govern

El PSOE denuncia el retard en l'obertura del nou Centre de Salut de Parc Central per part del govern de PP-Vox que, "com en un gran nombre de projectes començat pels socialistes, s'estan demorant deliberadament". Segons els socialistes, "aquest retard injustificat" sol s'entén com un intent d'apropiar-se d'un projecte que va ser concebut i dut a terme per anteriors administracions progressistes, tant en l'àmbit local com en la Generalitat.



"És incomprensible que, a hores d'ara, el centre de salut de Parc Central seguisca sense obrir les seues portes als ciutadans i ciutadanes de Torrent. Els socialistes de Torrent adquirim el local, el vam cedir al Govern Valencià i va ser un govern de progrés el que va executar tot el procés administratiu i va avançar gran part de les obres. L'única explicació plausible per a aquest retard és que el govern PP-Vox vulga que la ciutadania oblide que el centre de salut és una iniciativa de l'anterior executiu i adjudicar-se, de nou, els mèrits d'un projecte socialista", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.



El centre de salut de Parc Central, recorden des del PSOE, és una instal·lació molt esperada pels veïns i veïnes de Torrent, els qui fa mesos que esperen la seua obertura. Els socialistes han subratllat que el centre hauria d'estar ja acabat i equipat, prestant servei fa mesos, però que l'obertura continua posposant-se sense una raó clara. "És una mostra més de la política de manipulació i obstrucció del PP i Vox, i de menystinc a la Sanitat Pública. En lloc de posar per davant les necessitats dels ciutadans, prefereixen alentir projectes vitals per a intentar treure rèdit polític i anteposar els seus interessos personals", afegeix el portaveu socialista.



Els socialistes exigeixen una obertura immediata d'un centre que permetrà descongestionar els centres de salut de Torrent i millorar l'atenció dels usuaris i usuàries, reduint temps d'espera i facilitant als sanitaris i sanitàries les millors condicions possibles per a fer el seu treball.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.98.37

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.