Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Maig del 2024
COMERÇ

La Passarel·la de Moda de Torrent retrà homenatge a Josefina Huerta

Va faltar el novembre de 2023 i aquesta torrentina va ser una volguda i reconeguda comerciant de Torrent que va dedicar la seua vida a la moda nupcial

Aquest dissabte 1 de juny la plaça Major acollirà la Passarel·la de Moda de Torrent. En aquesta ocasió la cita retrà homenatge a Josefina Huerta. Morta el novembre de 2023 aquesta torrentina va ser una volguda i reconeguda comerciant de Torrent que va dedicar la seua vida a la moda nupcial.

 

La seua botiga, "Josefina Huerta", es va convertir en un referent del sector, no sols a Torrent, sinó també en l'àmbit nacional i internacional. La seua filla, Alicia Martínez, actual gerent de l'empresa serà present en l'homenatge al costat de la seua família i a l'equip de la botiga i del taller.



Un aparador per a la moda local
La passarel·la comptarà amb la participació de 15 comerços de moda infantil, esportiva, casual, indumentària valenciana, cerimònia i moda nupcial. A més, 15 negocis locals, com a sabateries, perruqueries, centres de bellesa, òptiques i floristeries, col·laboraran en l'esdeveniment. En total, més de 150 models desfilaran mostrant les últimes tendències i productes disponibles en aquests establiments.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat la importància d'aquest esdeveniment per a "visibilitzar i promocionar el comerç de moda del nostre municipi, reivindicant la diversitat i qualitat dels nostres establiments locals".



Per part seua, la regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, ha volgut agrair als comerços participants i col·laboradors la seua implicació en la passarel·la. "Aquest esdeveniment és una mostra de l'esforç i la col·laboració dels comerciants locals, que dia a dia contribueixen al desenvolupament econòmic de Torrent", ha assenyalat Fas.

 

La Passarel·la del Comerç de Torrent promet ser una vetllada inoblidable que no sols destacarà la moda i l'estil, sinó també la col·laboració i l'esforç dels comerciants locals. Un esdeveniment per a tota la família que no et pots perdre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.62.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.