Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 28 de Maig del 2024
MÚSICA

El músic torrentí Daniel Haro arranca la seua gira nacional després de presentar el seu últim disc a Torrent

Ha actuat ja a Torrent i a València i el pròxim 22 de juny actuarà a la ciutat de Valladolid

El jove músic, cantant, compositor, productor i pianista de 18 anys Daniel Haro, que després d'omplir l'Auditori arranca el seu gira per tota Espanya. El músic torrentí ha actuat ja a València i el seu següent destí serà Valladolid el pròxim 22 de juny. Als 5 anys, Daniel es va unir al cor del seu col·legi, marcant l'inici del seu viatge musical. Després de complir els 9 anys es va iniciar amb el cant i més endavant es va embarcar amb el piano, el qual es va convertir en el seu millor amic, deslligant una història d'amor juvenil amb ell.

 

Més que un intèrpret, Daniel és un creador complet, explorant temes universals. Des de l'amor, fins a les pèrdues, la cerca de somnis i les veus internes, les seues composicions reflecteixen la complexitat de la vida quotidiana. Tot això reunit en el seu EP COSMOS L'inici de tot... el qual es va llançar el 12 de gener de 2024. El seu viatge musical va començar amb La Llum , una emotiva velada pop que honra a la seua difunta tia. En el seu aniversari, ens va regalar MOMENTS, una cançó alternativa que celebra la importància de viure el present. I a l'estiu ens va regalar el seu fresc tema Buscaré. COSMOS L'inici de tot... El EP inclou La Llum, MOMENTS i Buscaré, sumant quatre noves cançons que exploren les complexitats humanes.


El 14 de gener va presentar en l'Auditori de Torrent el seu EP Debut, fent Sold Out amb més de 600 entrades venudes. Aquest últim esdeveniment a València Daniel Haro va fer passar una nit molt especial, on el públic va saltar, va plorar, va ballar i va riure, tot en una hora i quart de concert.



L'artista va emocionar cantant "La Llum" una cançó dedicada a la seua tia morta, però que després d'interpretar-la, fa que cadascun recorde a eixes persones que ja no estan. Fent que els espectadors traguen les seues llanternes per a il·luminar el local i que eixos éssers estimats que ja no estan vegen el moment tan especial des del cel.



"Aquesta cançó sempre em regala moments increïbles" va dir l'artista durant el concert. "La passada vegada en l'Auditori de Torrent hi havia unes xiques en les dues primeres files que estaven plorant i que després de finalitzar l'esdeveniment se'm van acostar i em van dir que els havia recordat a la seua mare" explica emocionat dient que encara se li posen els pèls de punta en escoltar-lo.



No sols ens va sorprendre amb grans interpretacions pròpies, acompanyat del seu guitarrista Abel Parejo, que serà el bateria de la banda de Daniel Haro en els futurs esdeveniments. Si no que també ens va delectar amb grans interpretacions d'altres artistes.



Acompanyat de la seua banda, passaran per moltes ciutats com Valladolid (22 de juny), Ribaforada (30 d'agost), Alacant (14 de setembre) i Madrid (15 de novembre), però quedant a l'espera de més dates per confirmar. No et quedes amb les ganes de veure a Daniel Haro acompanyat del seu piano , on farà que recordes eixa nit per sempre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.207.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.