Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Maig del 2024
EDUCACIÓ

L'Antic Mercat de Torrent acull "Cuinant amb ciència el futur"

Els tallers comptaran amb la participació de prop de 50 estudiants de diferents col·legis del municipi

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat per a aquest dimarts, 28 de maig, una nova edició dels tallers "Cuinant amb ciència el futur", en el marc del Dia Nacional de la Nutrició que se celebra cada any. En aquesta ocasió el lloc triat ha sigut la terrassa de l'Antic Mercat de Torrent.



Aquests tallers, que es duen a terme des de fa més d'una dècada, tenen com a objectiu fomentar una dieta saludable entre els més joves, utilitzant la ciència i la formació nutricional com a eines principals. La jornada donarà principi a les 9.30 hores, i comptarà amb la participació de prop de 50 estudiants de diferents col·legis del municipi.



De la mà de Purificació García Segòvia, professora de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi natural (ETSIAMN) i investigadora de l'Institut Food UPV, els participants podran descobrir algunes de les claus de la Dieta Mediterrània i les últimes novetats de la ciència aplicada a la cuina.



Els tallers de cuina amb ciència animen a l'experimentació i la creativitat, a explorar diferents aliments, sabors i tècniques culinàries, a desenvolupar un gust pel menjar saludable i descobrir noves maneres de gaudir-la. Cal destacar que l'esdeveniment es podrà seguir en directe, ja que es retransmetrà en streaming a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Torrent.



Els tallers estan organitzats per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i), Àrea de Comunicació de la UPV, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi natural (ETSIAMN-UPV), la Càtedra d'Infància i Adolescència de la UPV, l'Ajuntament de Torrent des de la Regidoria d'Infància i Família que dirigeix M. Ángeles Lerma, i la Xarxa d'Universitats per la Infància i Adolescència. Així mateix, compten amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.226.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.