Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Maig del 2024
SUCESSOS

Detingut per guardar a sa casa un subfusell automàtic de la Segona Guerra Mundial

A més de no posseir llicència d'armes, s'han confiscat altres quatre armes de foc, més de 100 cartutxos i projectils de diferents calibres, 1.029 grams d'haixix, 62 grams de marihuana, nombroses armes blanques, una bàscula de precisió i uniformitat policial

gents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home de 39 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de tinença, tràfic i depòsit il·legal d'armes i municions a més d'un delicte contra la salut pública. L'autor guardava en el seu domicili un subfusell automàtic d'origen britànic usat en la Segona Guerra Mundial, catalogat com a arma de guerra, entre altres armes.

 

Els fets van tindre lloc quan un indicatiu policial de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Torrent (València), que es trobava duent a terme labors de prevenció en el terme municipal, va ser comissionat per la Sala CIMACC-091 per a acudir al jardí d'un habitatge en la qual un home havia sigut trobat tombat en el sòl manifestant haver sigut apunyalat per la seua exparella.

 

A l'arribada de l'indicatiu, els agents van comprovar com l'home no presentava cap ferida visible aparentment, si bé, mostrava una alteració en el seu estat psíquic que va motivar als agents a sol·licitar un indicatiu sanitari per al seu ingrés en un hospital pròxim. En eixe moment els policies van intervindre una pistola que l'home portava amb si, la qual estava municionada i disposada per al seu ús.

 

Seguidament, els agents del Grup de Delinqüència Urbana de la mateixa Comissaria, van esbrinar que aquesta persona podria tindre en el seu domicili diversos tipus d'armes il·lícites pel que es va sol·licitar a l'autoritat judicial un manament per a dur a terme un registre en l'habitatge de l'investigat.

 

Durant el registre, els policies van intervindre tres escopetes que havien sigut modificades per a afavorir la seua ocultació i manejabilitat en la perpetració de possibles il·lícits penals, trobant-se a més les mateixes municionades i en disposició de ser usades. Així mateix, es va intervindre un subfusell automàtic d'origen britànic utilitzat en la Segona Guerra Mundial, catalogat com a arma de guerra, igualment en disposició de ser utilitzat. També es van confiscar més de 100 cartutxos i projectils de diferents calibres, uniformitat policial, diversos ganivets, navalles i matxets, 1.029 grams d'haixix, 62 grams de marihuana i una bàscula de precisió.

 

Després de les perquisicions l'home, que mancava de permís d'armes, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de tinença, tràfic i depòsit il·legal d'armes i municions a més d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat ha sigut posat a disposició judicial i ingressat a la presó.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.3.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.