Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2024
ELECCIONS EUROPEES

Arranca la campanya electoral per a les Eleccions Europees del 9 de juny

Les agrupacions locals es van reunir en les seues seus per a començar a 15 dies en què es demanarà el vot de més de 60.000 torrentins i torrentines del cens electoral

Arranca la campanya electoral per a les Eleccions Europees del 9 de juny. Les agrupacions locals es van reunir aquest passat dijous 23 de maig per a començar a 15 dies en què es demanarà el vot a les 62.039 persones del cens electoral de Torrent.



El Partit Popular va convocar als seus militants i simpatitzants en la seua seu per a iniciar la campanya a mitjanit amb la pegada de cartells amb el lema "La teua resposta" i la imatge de la seua candidata Dolors Montserrat.

 

[Img #14844]



Per la seua part el Partit Socialista es va traslladar a València per a viure l'inici de campanya amb el president del govern, Pedro Sánchez, que va reunir el PSPV en la Rambleta i a la qual van acudir militants i simpatitzants del PSOE de Torrent amb el seu portaveu, Andrés Campos i la resta de regidors.

 

[Img #14845]



Compromís va triar també la ciutat de Torrent per a fer l'acte oficial de pegada de cartells del seu candidat, Vicent Marzà, vencedor de les primàries del partit el mes d'abril passat. Els seus representants a l'Ajuntament, Xavi Martí i Mª Jesús Herrada, van estar acompanyats de militants i simpatitzants en l'arrancada d'aquesta campanya electoral amb el lema "Plantem cara". 

 

[Img #14846]


També el partit de santiago Abascal ha arrancat la seua campanya electoral de les Europees amb el seu portaveu, Guillermo Alonso del Real, la resta de regidors i militants i simpatitzants que ja han començat a demaanr el vot de VOX en la localitat de Torrent.

[Img #14849]

 

Per davant les formacions tenen 15 dies per a demanar el vot en unes eleccions, que a diferència de la resta de cites electorals a Espanya, és de districte únic, és a dir, no existeix un mínim llindar electoral, on es triaran 61 eurodiputats en 2024, dos més que en les eleccions de 2019.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.214.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.