Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2024

Campos: "L'alcaldessa intenta enganyar els nostres majors en vendre com a novetat el ball que se celebra des d'octubre de 2022"

Els socialistes insten l'alcaldessa del PP a actuar amb transparència i a la veracitat en la comunicació de les seues accions i compromisos amb la ciutadania i no convertir-se en una màquina municipal del fang, sent així una mala còpia del seu propi partit

El portaveu socialista, Andrés Campos, ha qualificat d'"engany" l'anunci de la volta del ball per a majors per part de l'alcaldessa, Amparo Folgado. Segons el principal partit de l'oposició, Amparo Folgado ha tornat a mentir a tots els torrentins i torrentines en afirmar que "torna el ball dels majors", una activitat que en realitat porta celebrant-se de manera contínua des d'octubre de 2022, després de reprendre's novament una vegada superada la pandèmia i en un local que reunia tots els requisits que sol·licitaven les persones majors de Torrent.


Els socialistes han denunciat que el ball s'ha estat realitzant tots els dissabtes i diumenges en el centre comercial Les Amèriques -on s'anuncia ara com a novetat-, en concordança amb un acord establit amb els majors de la ciutat, als quals, a més, per a facilitar l'assistència, se'ls va facilitar una línia d'autobús per a arribar fins al centre sense necessitat de caminar.


El PSOE ha assenyalat que, durant la seua campanya electoral, Folgado va prometre que quan ella fora alcaldessa el ball per a majors tornaria al CEAM del carrer Caixa d'Estalvis. Un any després, aquesta promesa no s'ha complit, alguna cosa que no ha impedit a l'alcaldessa del PP enviar una nota de premsa i eixir en un vídeo afirmant que el seu compromís ja estava complit. "Es tracta d'un exemple més de la seua falta de transparència i de credibilitat i d'un nou incompliment de les seues promeses electorals amb els veïns i veïnes de Torrent. Ni ha tornat el ball al CEAM ni hi ha més seguretat ni neteja als nostres carrers i la ciutat cada dia està més desatesa i abandonada", declara el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Des del PSOE insisteixen que les afirmacions de Folgado sobre la represa del ball són falses i, a més, no reconeixen l'esforç i l'organització que s'ha mantingut des de 2022 fruit de les converses i acords aconseguits per l'anterior equip de govern socialista i tècnics de l'Ajuntament amb les persones majors de la ciutat i el centre comercial. "És lamentable que l'alcaldessa intente de manera contínua atribuir-se assoliments que no li corresponen i que ignore les necessitats i els acords prèviament establits amb els nostres majors", afirma Campos.


A més, la Sra. Folgado embene com a novetat que el local de Bellido acollirà ball per a majors, un centre que històricament ha acollit aquest tipus d'esdeveniments, així com el nou Espai de Sant Gregori, una actuació planificada i iniciada per l'anterior executiu socialista i on estava previst que se celebraren aquestes activitats.
Els socialistes insten l'alcaldessa del PP a actuar amb transparència i a la veracitat en la comunicació de les seues accions i compromisos amb la ciutadania i no convertir-se en una màquina municipal del fang, sent així una mala còpia del seu propi partit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.98.127

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.