Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2024
POLÍTICA

Torrent commemorarà el 45 aniversari de la Constitució dels Ajuntaments Democràtics

Es duran a terme diversos actes commemoratius durant el mes de novembre per a retre homenatge a totes les persones que han contribuït a la consolidació de la democràcia local

L'Ajuntament de Torrent es prepara per a celebrar el 45 aniversari de la Constitució dels Ajuntaments Democràtics. En 2024, es compleixen 45 anys des de la celebració de les primeres eleccions democràtiques a Espanya, un esdeveniment que va marcar un abans i un després en la història del nostre municipi.



Des de llavors, Torrent ha experimentat una profunda transformació, basada en els valors de llibertat i progrés. La consolidació de la cultura democràtica, la millora en la prestació dels serveis públics i l'augment de la qualitat de vida dels ciutadans han sigut alguns dels assoliments més destacats d'aquestes quatre dècades i mitja. Per tot això, s'ha elevat a Junta de Govern Local aquesta proposta amb l'objectiu d'adoptar un acord per a commemorar aquesta efemèride.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha volgut reivindicar la importància de la participació ciutadana per al bon funcionament de la democràcia local. "És fonamental que els torrentins s'impliquen en la vida municipal i expressen les seues opinions i propostes", ha assenyalat. "Només així podem construir un municipi que responga a les necessitats i demandes de tots".



Aquest aniversari no seria possible sense l'esforç i la dedicació de milers de persones. Ciutadans de Torrent, alcaldesses, alcaldes, regidores i regidors han treballat incansablement durant aquests 45 anys per a construir un municipi més participatiu i just.



Per aquest motiu, l'Ajuntament de Torrent vol rendir un merescut homenatge a totes aquestes persones que han contribuït a la consolidació de la democràcia local. Per això, es duran a terme una sèrie d'actes commemoratius durant el mes vinent de novembre, amb l'objectiu de reconéixer i agrair la seua labor.



La celebració del 45 aniversari de la Constitució dels Ajuntaments Democràtics és una oportunitat per a recordar d'on venim i cap a on volem anar. El Consistori anima a tota la ciutadania a participar en els actes commemoratius i a continuar compromesos amb la construcció d'un futur millor per a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.191.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.