Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2024
IGUALTAT

La Casa de la Dona oferirà una xarrada sobre alimentació, autoimmunitat i disfuncions tiroidals

La cita serà el divendres 7 de juny de la mà de Julia Velasco, dietista i Psiconeuroimmunologia clínica

La Casa de la Dona continua amb el seu cicle de xarrades sobre alimentació i benestar físic i emocional amb una nova ponència a càrrec de la professional Julia Velasco, dietista i Psiconeuroimmunologia clínica. Després de l'èxit de la xarrada del passat divendres 17 de maig, on es van abordar les claus per a mantindre en forma la microbiota, conjunt de bacteris del nostre organisme que actuen com a barrera de protecció que regula alhora el nostre metabolisme i digestió, la Casa de la Dona convida a l'última ponència del cicle de cara al període estival.



La xarrada tindrà lloc el divendres 7 de juny a les 18.30 hores a la Casa de la Dona, situada en la C/Músic Marià Puig Yago, 8, amb entrada lliure fins a completar aforament. En aquesta ocasió, la professional Julia Velasco se centrarà en la relació entre l'alimentació, les malalties autoimmunes i les disfuncions tiroidals.



La regidora d'Igualtat i Dona de l'Ajuntament de Torrent, Amparo Chust, ha destacat la importància del cicle de xarrades sobre alimentació i benestar físic i emocional que s'està duent a terme a la Casa de la Dona. "Aquest cicle de xarrades és una iniciativa molt important per a la salut de les dones de Torrent", ha afirmat Chust. "Les xarrades estan a càrrec de professionals que ofereixen informació molt valuosa sobre com millorar la nostra alimentació i el nostre benestar".



Sobre el cicle de salut integral
El cicle de xarrades sobre alimentació i benestar físic i emocional de la Casa de la Dona té com a objectiu oferir a les dones eines i coneixements per a millorar la seua salut i qualitat de vida. Les xarrades estan obertes a tota la població i se celebren de manera gratuïta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.244.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.