Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2024
BENESTAR SOCIAL

La delegació de Benestar Social àmplia el programa de ball per als majors

A partir del 30 de maig hi haurà ball en l'Espai Sant Gregori, en el Centre de Majors de Bellido i en el CC les Amèriques

La delegació de Benestar Social amplia el programa de ball a quatre dies a la setmana a partir del 30 de maig. Els majors podran gaudir de quatre jornades de ball setmanals en diferents punts de la ciutat i amb una varietat d'estils musicals per a tots els gustos. Els dijous el ball serà en el Centre de Majors del carrer Bellido. Els divendres serà en l'Espai Sant Gregori i els dissabtes i diumenges en el Centre Comercial les Amèriques on s'ha anat desenvolupant els últims mesos.



Les sessions de ball seran de 18:00 h a 21.00 hores i la música s'adaptarà als gustos del públic. En aquest sentit, l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat que "el ball dels majors és un compromís en ferm d'aquest govern amb tots els nostres majors, que diàriament ens sol·liciten aquest servei". Folgado ha explicat que l'ampliació del programa de ball forma part d'una estratègia més àmplia per a "oferir un complet programa d'oci saludable a les persones majors de la ciutat".



El regidor de Serveis Socials, Arturo García, ha informat aquest mateix matí a la Junta dels Centres de Majors i ha assenyalat que "el ball és una activitat molt important per als majors, ja que els permet socialitzar, mantindre's actius i gaudir d'oci saludable oferit per l'Ajuntament de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.177.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.