Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 12:52:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Imatge de l'estat del mural de la segona planta de l'edifici consistorial Imatge de l'estat del mural de la segona planta de l'edifici consistorial
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2024

El PSOE demana invertir 28.000 euros a reparar els locals d'associacions

En concret demanen destinar eixos diners que ells consideren per a "decorar l'alcaldia" a reparar i pintar les instal·lacions de l'Associació d'Amics de la Cultura Andalusa, la reparació de la façana de la A.VV. Nicolau Andreu i la reparació del local de Soterranya

El PSOE de Torrent ha sol·licitat formalment a l'alcaldessa del PP, Amparo Folgado, que reassigne els 28.000 euros destinats a la decoració de la planta d'alcaldia a la reparació de diversos locals de col·lectius de la ciutat.
El portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, ha criticat la decisió de destinar una suma considerable i injustificada a la millora estètica d'un espai administratiu, qualificant-la de "balafiament innecessari, en moments en què hi ha altres prioritats a atendre, com adequar els locals d'associacions locals requereixen reparacions urgents".


"És inadmissible que Amparo Folgado, que ha estat criticant les polítiques socialistes de recuperació i protecció del patrimoni local durant les dues últimes legislatures, ara tracte de camuflar la reforma de la planta d'alcaldia com una actuació 'de recuperació de patrimoni'. N'hi ha prou d'aixecades de camisa, de mentides i de balafiaments. A aquesta alcaldessa l'única cosa que li ha preocupat en els onze mesos de govern ha sigut apujar-se el sou, posar-se un cotxe oficial i malgastar els diners dels torrentins i torrentines en capritxos com les festes innecessàries de 40.000 euros o els 28.000 euros per a deixar al seu gust la planta d'alcaldia", denúncia Campos.

 

Els socialistes demanen que s'invertisquen eixos 28.000 euros en una fi més necessària, com atendre les necessitats de les associacions de la nostra ciutat. Moltes d'elles no poden dur a terme les seues activitats en condicions dignes a causa de l'estat de les seues instal·lacions, per la qual cosa eixos fons han de ser destinats de manera prioritària a actuacions com la reparació i pintura del local de l'Associació d'Amics de la Cultura Andalusa, la reparació de la façana de l'Associació de Veïns de Nicolau Andreu, i a diverses actuacions de reparació del local de Soterranya al carrer Joan XXIII.


Campos destaca el paper fonamental que aquestes associacions juguen en la vida cultural i social de Torrent, per la qual cosa han de ser una prioritat per a l'administració actual: "La gestió dels recursos ha de centrar-se a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i fer costat als nostres col·lectius locals, no en projectes superficials que no aporten beneficis reals als torrentins i torrentines i que només busquen complaure els deliris faraònics de l'alcaldessa del PP". El PSOE espera que Folgado i l'equip de govern PP-Vox reconsideren la seua decisió i redirigisquen aquests fons on veritablement es necessiten, subratllant la importància d'una gestió responsable i sensible a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.18.198

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.