Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Dilluns, 20 de Maig del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta femení, campiones de la copa provincial a Borriana

Després de la ligueta de classificació i semifinals l'equip torrentí ha passat sense perdre una sola trobada

Després de la ligueta de classificació i semifinals de la copa provincial de Futbol Sala femení, l'equip torrentí ha passat sense perdre una sola trobada, arribant a la final amb tres baixes importants, Almu, Clara i Lupi i algunes jugadores tocades. Totes han volgut estar en el municipal la Bosca de Borriana i aportar de la forma que pogueren el seu granet d'arena.

Després d'un inici irresistible i trepidant les alzirenyes prenen la iniciativa i Pilar fa el 0-1 en el minut 2, les guerreres es troben en mode "off", a penes responen al partit i per partida doble, novament Pilar fa el 0-2 en el minut 7, va colpejar directe de les de la Ribera en un inici dominant de partit de les xiques d'Andreu, les hispàniques es veuen obligades a despertar de la letargia i connectar el mode "on", després de diversos trets a porteria, Nuria la portera alzirenya presumeix la seua vàlua per a detindre els trets de les de Torrent, Pilar en una altra contra aquesta apunte de fer el tercer, que Paula li roba la cartera, arribant al descans amb el 0-2.

Segona meitat i les de la ribera ixen en tromba a sentenciar la trobada i Mery estavella la pilota en l'esquadra, però serà la hispànica Sara López la que fa l'1-2 en el minut 23 i fica a les de l'Horta de nou en el partit, l'encontre fa un gir total i es comença a veure un Hispànic nou i diferent, l'equip de Roberto comença a carburar i a distribuir millor el temps del partit, les ocasions es reparteixen en totes dues porteries, minut 33 falta una miqueta llunyana que llança la capitana torrentina Anna Mirella Llacer Domingo per a reivindicar que el Diumenge és el seu dia, canonada que només es veu quan l'esfèric aquesta entre els tres pals en el fons de la porteria, les torrentines es venen a dalt amb el 2-2, remuntada i a somiar.

Les blavenques tracten de tornar a agafar novament el control i el domini, però les guerreres estan molt pujades i es mantenen molt serioses i tancades en defensa esperant la seua ocasió, quan tot indicava que la trobada acabaria en taules pels pocs segons que quedaven, torna a aparéixer la dama del canó que veu a la portera alzirenya avançada i llança un obús des de la seua àrea que entra en la porteria riberenca per a posar a les seues 3-2 i emportar-se el partit i la copa per a Torrent, sense temps per a reaccionar fi del partit i un altre titule per a la torrentina Anna Mireia. Partit dominat per l'Alzira en joc i ocasions, remuntada de coratge guerrer de les hispàniques amb dos golassos d'Anna Mireia.