Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Maig del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta manté la categoria després de l'empat davant el Riba-roja de Túria per dos gols

Després d'una temporada complicada els torrentins seguiran en la tercera divisió de futbol sala

Va acabar el calvari de la temporada 2023-2024 per al CEF Hispanic Fuensanta, els de Torrent poc acostumats a patir tant, en aquesta temporada han conegut el que és el calvari de trobar-se en el primer terç de la competició amb quasi la meitat de la plantilla lesionada algun de quiròfan i altres de llarga duració, veient-se a l'inici de l'any, més en descens que cap amunt, amb la recuperació d'alguns jugadors. L'equip va començar a ressorgir i des del 3 de març l'equip va començar a sumar una setmana després d'una altra, fins a 7 jornades sense perdre, eixint així del pou del descens, mancant quatre jornades l'equip estava ja amb 7 punts per damunt de Borriana i 11 de Moixent.

Això del CEF Hispanic Fuensanta estava escrit que no anava a ser tan senzill i de nou comencen a caure jugadors veient-se Roberto obligat a jugar les tres últimes jornades amb fins a quatre juvenils. La sort està tirada i l'Hispànic li l'ha de jugar en l'última jornada amb tres juvenils i un porter del filial sabent que depén de si mateix, jugant la seua trobada davant Riba-roja de Túria i pendent del que faça Borriana a Moixent, ja que els de Torrent fent el mateix que els castellonencs, estan salvats.

La trobada des d'eixida ha sigut per als hispànics, que al cap de 3 minuts ja s'han avançat 1-0 gràcies al gol de Cristhofer, els locals per dues vegades han estat a punt de fer el segon; no obstant això, han sigut els del Camp de Túria els primers a marcar de fort tir creuat de Diego a l'esquadra per a il·luminar l'1-1, en què primer dispare visitant des de l'inici, el domini local ha sigut continu i les ocasions clares de gol també, però Toni hui estava dolç i ho atallava quasi tot, el Riba-roja de Túria es limitava a defensar i eixir a la contra, equip molt seriós i ordenat deixant jugar als negrets, per a robar i eixir a la contra, d'eixa forma Obregón ha fet l'1-2 per als rogets en el minut 17, molta recompensa amb tampoc, però, al cap i a la fi, el que suma són els gols siguen com siguen, arribant al descans sense variar el resultat.

En la segona meitat, els hispànics han eixit fins i tot amb més intensitat que la primera, ja que el resultat en contra no els deixava fora perquè Moixent guanyava 3-2 a Borriana, però això no bastava, no es podia dependre d'un tercer, les jugades i ocasions arribaven, però la bona defensa rogeta i Toni continuaven aguantant i tractant de donar algun esglai a la contra que obligava a Edu a lluir-se, Tobal en jugada personal des de l'esquerra igualava l'electrònic compliment el minut 28, 2-2 per a continuar somiant, l'alegria arriba a la graderia el Moixent fa el 4-2, les notícies de la costanera donen més motivació a l'equip de Roberto, que segueix sense veure porteria, per contra, els d'Alberto donen algun esglai a l'Hispànic i el joc comença a centralitzar-se més, ningú vol perdre el guanyat malgrat que els guerrers continuen tenint alguna ocasió, ningú vol perdre l'aconseguit, arribant al final amb el 2-2.

Però en pista els jugadors de l'Hispànic i en la graderia els quasi 150 espectadors continuen pendents dels mòbils per a veure els últims quatre minuts del Moixent, que encén l'alarma, expulsió d'un jugador moixentí, superioritat que aprofita Borriana per a fer el 4-3 jocs de cinc i molta pressió, nervis i alguna llàgrima al parc de Fuensanta, els minuts passen i en els últims segons del partit el 4-4 per a donar més morb, final a Moixent i l'alegria en Fuensanta és enorme. El CEF Hispanic Fuensanta continua sent equip de 3a divisió Nacional.
Celebració en la pista amb jugadors i familiars, el somni s'ha aconseguit després del calvari viscut durant la temporada.