Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Maig del 2024

Sumant per Torrent sol·licita més camps de futbol 8 per a Torrent

La formació local denúncia la saturació de les instal·lacions del Parc Central davant l'augment de jugadors, tant masculins com femenins i d'habitants a la ciutat de Torrent

Sumant per Torrent ha presentat una nova Proposta pel Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Torrent, després d'haver rebut la petició d'alguns usuaris de les instal·lacions del Parc Central, respecte al futbol en concret.
Un club de futbol com el Torrent CF i una escola esportiva com el CD Mont-Sió, estan entre els 6 clubs amb més equips de la Comunitat Valenciana. El Torrent CF, en primer lloc, amb 50 equips federats i el CD Mont-Sió amb 38 equips, en sisé lloc, amb el 99% dels jugadors de la nostra ciutat.


El Torrent CF, CD Mont-Sió, CD Teresianes i CFF Horta Sud utilitzen les instal·lacions del Parc Central per als seus entrenaments, compartint els camps de joc, la qual cosa produeix que hi haja una saturació de jugadors i equips en aquestes instal·lacions. Segons el partit local Sumant per Torrent“Davant l'augment de jugadors que practiquen el futbol i d'habitants de la nostra ciutat, es queden insuficients les instal·lacions, per la qual cosa és necessària la creació d'almenys un nou camp de futbol 8 per a descongestionar aquestes instal·lacions del Parc Central”.


En paraules de Roberto Gómez, Secretari de la formació política, “Un altre dels factors que provoca aquesta saturació és l'auge del futbol femení a la nostra ciutat. De fet, en la presentació a l'inici de l'actual temporada del nou club CFF Horta Sud, que és totalment femení, segons m'han comentat alguns familiars de jugadores, l'Ajuntament va anunciar que anaven a buscar solucions, ja que a vegades s'han de desplaçar a altres zones a entrenar, fora del Parc Central”.


Per tot això, Sumant per Torrentinsta l'Ajuntament “a la creació d'almenys un nou camp de futbol 8, bé en les instal·lacions del Parc Central o en el projecte recentment anunciat de l'ampliació de la Ciutat de l'Esport per part de l'Ajuntament”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.90.185

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.